SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg

15.05.2018г НЕВЯНА ВЛАДИНОВА : "ВСЯКА ОТ НАС Е МЕЧТАЛА ДА ИГРАЕ НА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО В БЪЛГАРИЯDSC 4820

Капитанът на националния отбор - жени Невяна Владинова и капитанът на ансамбъла Симона Дянкова заявиха, че са изключително развълнувани от възможността да участват на световното първенство пред родна публика в София. 
Грациите казаха, че ще напправят всичко възможно, за да зарадват българските фенове.
"Всяка от нас е мечтала да играе на световно първенство в София, а сега ще бъдем част от него. Много се вълнуваме за състезанието. Работим много и се надяваме да се представим достойно", каза Владинова, която е капитан на национален отбор индивидуално.
"Все още ни държат емоциите от Световната купа в София. Беше невероятно да играем пред родна публика. За световното първенство се вълнуваме много. Ние сме едни от малкото щастливки, които имат шанс да играят пред невероятната българска публика, която ни подкрепя толкова силно", заяви капитанът на ансамбъла Симона Дянкова.
Старши треньорът на отбора Весела Димитрова и на индивидуално жени Бранимира Маркова имат спомени като деца от световното първенство във Варна през 1987 година.
"Имам незабравими спомени от 87-а година, които оставиха траен отпечатък в целия ми живот. Приемам много отговорно това, че световното първенство е в София и много се вълнуваме всички в тима", каза Маркова.
"Това е наша сбъдната мечта да бъдем треньорки на нашите прекрасни момичета. От цялото си сърце обещаваме да се представим достойно. Момичетата тренират много усърдно. Надявам се само да са здрави. До световното първенство ни предстоят още лагери и участия на турнири Гран При", заяви Весела Димитрова.
В началото на юни предстои европейското първенство в ГУадалахара (Испания). Теодора Александрова все още се възстановява от контузия на ходилото, а на нейно място в тима е Стефани Кирякова.
"Подготовката върви добре. Всички са здрави. Теодора Александрова се възстановява успешно. След две седмици ни предстои участие на европейското първенство в Испания", каза още Димитрова.
Тя разкри, че на шампионата на Европа грациите ще играят със същите трика, но за първенството в София ще има нови. 
Талисман на световния шампионат ще бъде бившата гимнастичка Радина Филипова.
Най-скъпите билети вече започнаха да се разграбват от чуждестранните почитатели на художествената гимнастика. Отборът на Русия вече резервира 60 билета, а в БФХГ е пристигнал факс за билети и от Япония. Отборите на Италия и Азербайджан също ще имат големи агитки. 
 

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи