loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
logo-dundee.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
New_logo_MMS_003.png
SASAKI_LOGO.png

16.06.2018 г. Любезните домакини от град Мураяма посрещнаха българската делегация с много весело и приятно парти. Не него присъстваха кметът на Мураяма г-н Такао Шифу, г-н Кацухико Ягучи шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събит

 DSC9756


Любезните домакини от град Мураяма посрещнаха българската делегация с много весело и приятно парти.
Не него присъстваха кметът на Мураяма г-н Такао Шифу, г-н Кацухико Ягучи шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма, който каза, че за техния град е изключителна чест да бъде домакин на подготвителните лагери на такива известни и уважавани по цял свят шампионки каквито са българските гимнастички. 
Също така на партито присъстваше и управителят на префектура Ямагата – г-жа Йошимура Миеко, както и всички доброволци, които ще се грижат за българската делегация в ROSE CAMP както и представители на японски фирми, които спонсорират лагера на българския национален отбор в Мураяма.
Японските домакини бяха изработили на всеки един от българската група по една специална японска шапка, с която се танцува традиционен японски танц, който нашите момичета много бързо усвоиха и танцуваха с огромно удоволствие заедно с любезните си японски домакини.
Г-н Ягучи подари на всички от най-хубавия японски ориз, а подаръкът прие Катрин Тасева и благодари от името на цялата българска делегация за оказаното внимание и невероятното посрещане.
Накрая всички танцуваха, повеселиха се като добри приятели и си обещаха незабравими дни и на втория лагер.Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи