logo-dundee.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png

17.06.2018 г. Започнаха усилени тренировки на подготвителния лагер на българския национален отбор в базата ROSE CAMP в японския град Мураяма. Момичетата тренират много мотивирано, с много хъс и настроение и се готвят да покажат най-доброто на Световното

 DSC0052 DSC9951


Започнаха дните на усилени тренировки на подготвителния лагер на българския национален отбор в базата ROSE CAMP в японския град Мураяма.
Момичетата тренират много мотивирано, с много хъс и настроение и се готвят да покажат най-доброто на Световното първенство, на което София ще е домакин от 10-ти до 16-ти септември.
През цялото време неотлъчно в залата присъства екип на японската национална телевизия NHK, която продължава да прави филм за българския национален отбор, като тази част от филма ще е посветена на президента на БФХГ Илиана Раева, на ансамбъл-жени и ще има акцент върху капитана на ансамбъла Симона Дянкова. Днес екипът на NHK взе специално интервю от Стефани Кирякова като член на национален ансамбъл-жени.
Една от доброволките имаше рожден ден и всички дружно и изпяха "Happy birthday",което много я развълнува и трогна и тя благодари на българската делегация за милия жест.
Очаквайте всеки ден информация от нашите момичета и прекрасни снимки от Анна Недкова - официалният фотограф на БФХГ.

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи