loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
freddy_logo.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
motorola-logo.jpg

18.06.2018 г. Нашите момичета са на почит и уважение в Мураяма

  DSC0124Днес сутринта нашите момичета бяха поканени на гости на кмета на град Мураяма Такао Шифу. Той ги посрещна много мило и всяка една от тях получи подарък автентична японска кукла и по една кърпа с българското знаме и надпис ROSE CAMP. Куклите и кърпите са ръчно изработени от г-жа Кейко Съзъки, която е майстор в изработването на традиционни японски сувенири.
Нашите момичета бяха приветствани и от председателя на общинския съвет на град Мураяма Макото Чоонан.
През цялото време с българската делегация беше и г-н г-н Кацухико Ягучи шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма.
Неотлъчно до нашите гимнастички е екипът на националната японска телевизия NHK, която продължава да прави филм за българския национален отбор, но този път имаше и много други японски медии, които снимаха и искаха да говорят и да се запознаят с нашите момичета.
Българският отбор уважи поканата за гости на Пожарната на Мураяма и там момичетата бяха посрещнати като много специални гости. Снимаха се с екипите и техниката и чуха разказ за това как работи пожарната безопасност в Япония.
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи