BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
freddy_logo.png
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
logo-dundee.png
Petrol_YourPlace.png

20.06.2018 г. В Градината на розите в Мураяма DSC1214 DSC1492
Няма как да си в града на розите в Япония - Мураяма и да не отидеш в Градината на розите!
Точно това посещение чакаха момичетата с най-голямо нетърпение, защото още на първия си лагер миналата година бяха пленени от това фантастично място!
Денят започна с изискан обяд в японски стил, организиран от местния Ротари клуб. Всички ястия бяха традиционни, много красиви и поднесени в типично японски традиции, а накрая цялата българска делегация получи като подарък красиви оригами за спомен.
От името на българския екип капитанът на ансамбъла Симона Дянкова благодари на Ротари клуб за гостоприемството и страхотните подаръци.
След това момичетата се отправиха към парка, всяка една посади българска роза, специално донесена от нашата страна и в Градината на розите в Мураяма се оформи един кът на Българската роза, специално посаден от националния отбор по художествена гимнастика на България, което много зарадва домакините, а и българските гости. В засаждането помагаха дечица от детска градина в Мураяма, които бяха дошли с огромно вълнение и нямаха търпение да се запознаят с големите шампионки от България.
Симона Дянкова отново благодари на японските домакини за гостоприемството и всичко, което правят, за да се чувства нашата делегация по фантастичен начин.
Имаше много медии, които непрекъснато снимаха и вземаха интервюта от нашите момичета.
Домакините отново изненадаха българския екип с интересна почерпка - сладолед и захарен памук, направени от рози.
След това разходката продължи с много снимки, селфита и красиви и незабравими гледки!
Паркът на розите "Хигашизава“ е известен със своите 750 вида рози от цял свят, включително и от България. Посещението му оставя спомен за цял живот, а японците са хора, които правят за своите гости всичко, за да бъде такова преживяване истинска приказка!
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи