logo-dundee.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg

21.06.2018 г. Официална вечеря в кметството на Мураяма DSC2592


Тази вечер най-високопоставените мъже на Мураяма дадоха официална вечеря в чест на пребиваването на българския национален отбор в Мураяма.
На официалната вечеря присъстваха кметът на Мураяма г-н Такао Шифу, председателят на общинския съвет на град Мураяма г-н Макото Чоонан, г-н Кацухико Мори - председател на префектура Ямагата, г-н -н Кацухико Ягучи шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма.
От българска страна бяха поканени старши треньорите на ансамбъла ииндивидуално - Весела Димитрова и Бранимира Маркова, помощник - треньора на ансамбъла Михаела Маевска, капитаните на отборите - на ансамбъла - Симона Дянкова и на индивидуалното - Невяна Владинова, официалният фотограф на БФХГ Анна Недкова, Разбира се, присъстваше и преводачът от японски - Янко Попов.
Вечерята беше много изискана, с най-изтънчени японски деликатеси и премина изключително в приятелски разговори.
Японските домакини споделиха, че са много щастливи и горди от факта, че българският национален отбор е избрал техния град за мястото, в което ще се подготвят до Олимпийските игри в Токио. Те казаха, че благодарение на това, че такива шампионки като българските гимнастички са в Япония вече за Мураяма се говори и е популярен град в цялата страна. Любезните домакини споделиха, че биха били изключително щастливи ако това сътрудничество продължи и след Олимпиадата през 2020 година и обещаха, че всичко, от което имат нужда нашите шампионки ще им бъде предоставено, само да поискат.
Накрая г-н Ягучи показа членска карта на на фенклуба на българския национален отбор по художествена гимнастика, който е основан в Мураяма и вече наброява 300 члена, които всеки месец плащат членски внос и обещават мощна подкрепа за българския национален отбор на Олимпиадата.
Накрая Невяна Владинова позира с членската карта на г-н Ягучи и всички си обещаха това сътрудничество да се превърне в приятелство за цял живот!
 
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи