freddy_logo.png
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
loreal-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png

28.07.2018г. ЖУРНАЛИСТИ И ФОТОГРАФИ ОТ 20 ДЪРЖАВИ ЩЕ ОТРАЗЯВАТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА В СОФИЯ


RGWC2018 4x3 02


 
Над 100 журналисти и фотографи от 20 държави са акредитирани и ще отразяват 36-то световно първенство по художествата гимнастика в София. Домакин на изключително престижната надпревара от 10 до 16 септември е „Арена Армеец“. 
Интерес към шампионата на планетата са проявили представители на медиите от Австрия, Германия, Азербайджан, Франция, Беларус, Бразилия, Русия, Италия, Китай, Чехия, Испания, Естония, Финландия, Дания, Унгария, Израел, Япония, Швейцария и САЩ. 
Най-многобройна е журналистката група на Италия – 9 души, следвана от тази на Русия – 7, а по четирима представители ще имат от Франция, Япония и Швейцария.
Сред акредитираните журналисти е Игор Ленкин – кореспондент на най-голямата руска информационна агенция ИТАР-ТАСС . 
Първенството е в центъра на вниманието и на една от най-авторитетните информационни агенции в света - китайската „Синхуа“, която има кореспондентски пунктове в около 150 държави, включително и у нас.
Свои представители на шампионата ще има и най-старата новинарска агенция на планетата Франс Прес, която е и третата по-големина след американската Асошиейтед Прес и британската Ройтерс. 
У нас пристига и един от най-популярните спортни фотографи – Олег Наумов. Руснакът е сътрудник на Руския олимпийски комитет, работи за телевизионен проект „Ледников период“ на големите хореограф във фигурното пързаляне Илия Авербух. Бил е официален фотограф на Зимните параломипийски игри в Торино през 2006 и на Зимните олимпийски игри във Ванкувър през 2010 година. В портфолиото му има снимки от европейски и световни първенства по художествена и спортна гимнастика, синхронно плуване и хокей на лед.Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи