SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-dundee.png
loreal-logo.jpg

29.07.2018г. ЕЛИЗАБЕТ ПАИСИЕВА ЩЕ БЪДЕ ЕДНА ОТ "ЗВЕЗДНИТЕ" ДОБРОВОЛКИ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА В СОФИЯ

 MG 5936


"Златните момичета“ на българската художествена гимнастика очакват с нетърпение 36-то Световно първенство по художествена гимнастика в София. Нещо повече, по-голямата част от тях отново ще изживеят емоциите и ще си припомнят вълнението от това да участват в шампионат на планетата, но този път не като състезателки, а като част от организационния екип в частта „звездни“ доброволци.
Първата и може би най-ентусиазираната „звездна“ доброволка, която ще ви представим е Елизабет Паисиева. Носителката на бронзови медали от първенствата на планетата в Мадрид и Будапеща и от европейския шампионат в Гранада пристига от Франция за да подпомогне работата на едно от важните звена в организацията на това световното първенство – Пресцентъра.
Участничката на две Олимпиади – Атина 2004 и Пекин 2008 ще поддържа контакт със самите състезателки и ще ви разказва за всичко най-интересно, което се случва около тях. Ще разговаря с най-големите звезди в този спорт и ще се опита да ви предаде техните емоции и чувства по време на първенството.
В момента бившата състезателка на клуб "Илиана" работи като треньор. Продължава да обикаля света, тъй като много често е канена да бъде специален гост в международни тренировъчни лагери. Елизабет живее в момента в Париж и както се оказа „графика й до така дългоочакваното Световното първенство е ясно разчертан“.
Ето какво ни разказа на един дъх Бети за своята работа и за това какво очаква от предстоящото Световно първенство, на което София ще бъде домакин от 10-ти до 16-ти септември:

„Този сезон е доста наситен! Танцувам, работя като треньор и търся постоянно развитие... От края на юни всяка седмица съм някъде на лагер! Бях в Осло заедно със Стела Султанова и Стине Остволд Амот. След това за 2 седмици бях в Монпелие на лагер с деца от цяла Франция заедно с дъщерята на голямата Жулиета Шишманова - Кристина Гюрова и с невероятния специалист Вадим Зозуля (дългогодишен хореограф при Ирина Винер и вече трети олимпийски цикъл работи с отбора на Израел)! 
След това заминах за Шотландия отново по работа .
В момента съм В Париж и утре заминавам за поредният лагер в Мандал (Норвегия), където ще се срещна с испанката Каролина Родригес!
След това ще бъда на лагер в клуба на Стела Султанова отново заедно с Вадим Зозуля.
Оттам се връщам в Париж и ми предстои лагер със спортният център за подбор на млади таланти. С тях ще дойдем на подготовка в България, ще посетим базата на СОК "Камчия".
На 25 август се връщам обратно в Париж, където ми предстои пет дневен стаж в Марсилия с Натали Пубие (френски хореограф - тази пролет участвах в неин проект със съвременен танц), но този път аз ще съм ученичка! 
Графикът ми е е разчертан до така очакваното Световно Първенство!
Нямам търпение да започне! Това е огромен форум в страната на „Златните Момичета"
Сигурна съм, че ще е перфектна организацията, защото в сърцата на всички доброволци е художествената Гимнастика!
Радвам се, че ще бъда близо до емоциите на нашите момичета, ще усетя изригващата „Арена Армеец“ и ще мога да наблюдавам отблизо цялото състезание не като състезател, а като част от цялата организация!
Един красив форум в нашата хубава София! 
С удоволствие ще помагам . И съм благодарна, че ще съм част от невероятен екип!“Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи