motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
SASAKI_LOGO.png
Petrol_YourPlace.png
freddy_logo.png

02.08.2918г. ТЕЖКА, НО УСПЕШНА РАБОТНА СРЕЩА В ЦЕНТРАЛАТА НА ФИГ В ЛОЗАНА С ПРЕЗИДЕНТА НА БФХГ - ИЛИАНА РАЕВА ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДСТОЯЩОТО СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО В СОФИЯ. ХИМНЪТ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕДИЗВИКА ИСТИНСКИ ФУРОР В ЦЕНТРАЛАТА НА ФИГ В ЛОЗАНА.
2 1

На 30 и 31 юли 2018 г. в централата на Международната федерация по гимнастика (МФГ) в Лозана се състоя съвещание за обмяна на опит между Организационния комитет на миналогодишното световно първенство по художествена гимнастика в Пезаро (Италия, 2017 г.) и Организационния комитет на предстоящото световно първенство в София (10 – 16 септември 2018 г., зала Арена Армеец).

Срещата беше организирана от Международната федерация по гимнастика, а съвещанието беше ръководено от г-жа Силви Мартине, спортен мениджър на МФГ, отговарящ за ХГ, и г-н Оливие Стребел, директор маркетинг и комуникации на ФИГ. Протоколът беше воден от г-жа Юнис Лебре, Спортен менижджър на МФГ.

От страна на Организационния комитет на първенството в София присъстваха г-жа Илиана Раева, Председател на БФХГ и Президент на организационния комитет на СП София, г-жа Росина Атанасова, Ген. секретар на БФХГ, Вицепрезидент на ОК на СП София и директор на състезанието и г-жа Пети Накева, Международни връзка на Българска федерация гимнастика и член на ОК на СП София.

От Организационния комитет на СП Пезаро участие взеха г-жа Паола Порфири, Президент на ОК, г-н Филипо Коломбо, Вицепрезидент на ОК и Управител на Адриатик Арена, г-жа Алесандра Балдучи, Ген. секретар на ОК и мениджър на отдел маркетинг и комуникации на Адриатик Арена.

Г-жа Илиана Раева и г-жа Росина Атанасова представиха направеното до момента, както и онова, което предстои. Беше дадена информация за интензивната промоционална кампания по най-важните медии в България, както и в социалните мрежи. Огромен интерес предизвикаха официалният химн на СП и промоционалното видео на събитието.

Нашият ОК проведе три допълнителни срещи с г-н Юрген Колб, финансов директор на МФГ, г-жа Стефани Пертюизе, ПР и мениджър комуникации на МФГ и г-н Кристоф Пите, представител на Суис Тайминг (компанията, която обработва съдийските резултати за класирането на гимнастичките).

Проведени бяха интензивни разговори от 08:00 до 21:00 ч. вечерта по всички дейности и направления. Колегите от Пезаро предоставиха подробна и искрена информация както за силните страни на тяхната организация, така и за някои слабости и техните своевременни решения по време на провеждането на тяхното събитие. Тези ценни детайли ще бъдат от огромна полза за нашия ОК и цялостната организация в София.

Г-жа Илиана Раева сподели, че в резултат на качествените и интензивни разговори тя вече има нови вълнуващи идеи, които засега ще запази в тайна.

Ето линк към песента "Golden girls" изпълнена от DEEP ZONE Project и предизвикала голям интерес и фурор в Лозана и целия свят ...
👉👉👉https://www.youtube.com/watch?v=I_Py6cY8EXo&feature=youtu.beПоследни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи