Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

04.08.2918г. ОЧАКВА НИ УНИКАЛНО ОТКРИВАНЕ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ВЪВ ВТОРНИК, 11 СЕПТЕМВРИ! "ОРАТНИЦА" ОЗВУЧАВА ОТКРИВАНЕТО И ЗАКРИВАНЕТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА В СОФИЯ
38240240 1832726320106451 8772963794390351872 n
ОЧАКВА НИ УНИКАЛНО ОТКРИВАНЕ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ВЪВ ВТОРНИК, 11 СЕПТЕМВРИ!

"ОРАТНИЦА" ОЗВУЧАВА ОТКРИВАНЕТО И ЗАКРИВАНЕТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА В СОФИЯ

Георги Стрезов, работил по саундтрака на "Соло: История от Междузвездни войни“, създава специалните ефекти на събитието 
Малко повече от месец остава до световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в зала „Арена Армеец“ между 10 и 16 септември 2018 година. Освен на състезанията, зрителите в залата ще станат свидетели и на невероятно визуално представяне на България по време на откриването, което ще се състои на 11 септември, вторник. Музиката, която ще го озвучава е създадена специално и ще бъде дело на „Оратница“. Тяхна е и музиката, която ще звучи на специално подготвяната Гала - спектакъл на закриването на състезанието!

„България е съвършено съчетание от мистични ритуали и традиции, религия и вяра, природа, обединила в себе си перфектна хармония, спиращи дъха познати и непознати места, извор на безценно културно богатство и вдъхновение. Тя е мистика. Тя е древност. Тя е вяра и хармония. Тази година тя е и художествена гимнастика. Тези измерения са нашето богатство, златото на България. Като домакин на Световното първенство по художествена гимнастика, желаем да запознаем всички чуждестранни гости на събитието с атмосферата и достойнствата на нашата страна. Да ги потопим в красотата и магията на България, като им дадем шанс да почувстват българския дух и топлина без да стават от трибуните“, разказва повече за концепцията Илиана Раева, председател на БФХГ.

Освен спектакъла, във вторник зрителите в залата ще станат свидетели на финалите на обръч и топка. „Приветстваме всички, които имат възможност да са в залата, за да подкрепим нашите момичета в борбата им за медалите. Нека напълним залата и покажем какво може публиката“, споделя Радина Филипова, талисман на Световното първенство по художествена гимнастика.

Кои са „Оратница“
Оратница са шестима млади български музиканти, обединени от любовта си към българския фолклор и съвременните бас жанрове. В последствие, на което започват да наричат уникалните си звуци „ETHNOBASS“.
Музиката на "Оратница" е смесица от фолклорни мелодии, възпяване в православен стил, далечни аборигенски теми, хип-хоп, дъбстеп, трап, дръм едн бейс и неравноделни ритми. Оратница интерпретира традиционни български песни по начин, който съвременното поколение посреща с широки обятия. 
Групата съживява интереса към българските музикални традиции сред млади и стари не само в България, но и в цяла Европа. Благодарение на майсторски съчетани регионални фолклорни елементи с глобални музикални стилове и използването на нетипични инструменти, музиката на Оратница успява да ни докосне независимо от нашето минало. 
Световното първенство по художествена гимнастика в София ще се проведе от 10 до 16 септември 2018 година в зала „Арена Армеец“
Побързайте да се снабдите с билети, ще бъде супер интересно от първия час на състезанието!
Мощни агитки от Русия, Испания. Япония и Италия вече превземат залата! НЕКА БЪЛГАРСКАТА АГИТКА ДА Е НАЙ-ГОЛЯМА!!!
БИЛЕТИ ТУК:
http://www.eventim.bg/…/hudozestvena-gimnastika…/event.html…Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи