BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
loreal-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
motorola-logo.jpg

19.08.2918г. СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ НЕВЯНА ВЛАДИНОВА НА СВЕТОВНАТА КУПА В МИНСК
eiI185u hDs
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ НЕВЯНА ВЛАДИНОВА НА СВЕТОВНАТА КУПА В МИНСК
(обобщение на състезанието при индивидуалните гимнастички)

Страхотен завършек на състезанието за Световната купа в Минск за нашия отбор! Невяна Владинова Neviana Vladinova издържа докрай и спечели сребърния медал на лента във финала.
Българката, която игра с последен стартов номер, представи много добре своята композиция и получи оценка от 18.200 точки. Така Владинова завоюва сребърното отличие.
Победителка на лента стана Александра Солдатова (Русия) с 18.600 точки, а трета е Катарина Галкина (Беларус) със 17.850.
Невяна Владинова се представи силно и на другите два финала, където се класира пета на обръч с 18.650 точки и четвърта на бухалки с много силна игра и оценка 19.250 точки. Тя не беше финалистка единствено на топка.
Катрин Тасева Katrin Taseva игра отлично на обръч и топка, но остана на 4-тото място във финалите, на косъм от медала. За изпълненията си получи на обръч 18.850 точки, четвърта на топка с 19.400. Особено топката Кати изигра особено силно, което се вижда и в нейната оценка.
Катрин Тасева допусна неточности в изпълнението на лента и с оценка от 17.200 точки остана седма.
Вчера Катрин Тасева се нареди пета, а Невяна Владинова - осма в многобоя.
Неви допусна грешка на топка в първия ден, но вчера и днес се представи отлично, като за многобоя се придвижи с цели 5 места напред, а днес грабна и среброто на лента.
Следващата седмица е Световната купа в Казан(Русия), където ще участват Катрин Тасева и Боряна Калейн, както и ансамбъл - жени!
На обръч шампионка стана Катарина Галкина (Беларус) с 19.750 точки, на топка първа е Екатерина Селезньова (Русия) с 19.900 точки, а бухалки златото взе Линой Ашрам (Израел) с 20.250 точки.
При ансамблите Италия спечели титлата в съчетанието с пет обръча с оценка 22.800 точки. На второ място е Русия с 22.100 точки, а на трето Беларус с 21.150 точки.
Българският ансамбъл отказа участие в турнира заради контузия на Елена Бинева.
Финалът на три топки и две въжета се играе в момента
От състезанието в Минск се вижда, че нашият отбор за световното, в който участват Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн има огромен шанс за медал в отборната надпревара!
Само да са здрави!
Поздравления отново за Главния мениджър на национален отбор - жени (индивидуално) Бранимира Маркова Branimira Markova, за хореографа Радул Роглев Radul Roglev, за съдийката ни на турнира Филипа Филипова Filipa Filipova!
Честит медал на всички български фенове, които обичат и подкрепят нашите момичета!Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи