Petrol_YourPlace.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png

21.08.2918 г. Важно за всички, записали се доброволци на Световното първенство!

RGWC2018 4x3 03Всеки може да заяви своето желание да бъде доброволец по време на 36-то Световно Първенство по Художествена Гимнастика София 2018, като предостави кратка биография, паспортна снимка, удостоверение за предишен опит и участие в подобни събития (препоръки, сертификати или дипломи). Освен добри езикови умения, опишете и други свои качества, които биха били полезни.

Очаква се да сте на разположение между 6 септември 2018, ден преди пристигането на делегациите, до 17 септември 2018 включително, денят на заминаване на делегациите. Моля, опишете периода, в който можете да бъдете на разположение. Крайният срок за подаване на документи на bulrg@abv.bg , с копие до bulrg_fed@abv.bg : 15 юли 2018

Организационният комитет предлага безплатни обяд, кафе, вода, закуски и тениски.

Важно: Всички кандидати от чужбина ще трябва да бъдат одобрени от International Gymnastics Federation (FIG). Организационния комитет ще се свърже с Вас след одобрение или отказ от FIG.

Важно за всички, записали се доброволци на Световното първенство!

Среща на доброволците от София и всички, които могат да си го позволят – 30 август, 10.00 ч., Зала Арена Армеец – служебен вход.
Всички доброволци от страната и чужбина – среща за инструктаж и разпределение на задачите – 5 септември, 10.00 ч., Зала Арена Армеец.
Нека всички доброволци да се свържат с г-жа Мариана Пищалова за уточняване на графика и задачите на e-mail:
mpishtalova@gmail.com и GSM: 0899-98-37-45

Подготовката на Световното първенство е в разгара си! Нека всички с доброволния си труд, знания и ентусиазъм допринесем за безпроблемното му протичане!


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи