New_logo_MMS_003.png
SASAKI_LOGO.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
freddy_logo.png

21.08.2918 г. УНИКАЛНА ИЗЛОЖБА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ СЕ ОТКРИ ДНЕС В ГРАДСКАТА ГРАДИНА ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР DSC0437

УНИКАЛНА ИЗЛОЖБА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ СЕ ОТКРИ ДНЕС В ГРАДСКАТА ГРАДИНА ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

(фото Анна Недкова)

28 кадъра на официалния фотограф на БФХГ Анна Недкова и календар на Fibank - с фотографии на Петър Пешев , между които и непоказвани до момента фотографи бяха изложени днес в уникална изложба в градската градина до Народен театър "Иван Вазов". Изложбата ще остане там до 5 септември.
На официалното откриване на изложбата днес присъстваха министъра на младежта и спорта Красен Кралев, 
Илиана Раева, президент на БФХГ, националните отбори на България и техните треньори, вицепрезидента на БФХГ и посланик на Световното първенство в София - Мария Петрова, талисмана на Световното - Радина Филипова, Росина Атанасова, генерален секретар на БФХГ и директорът на националните отбори Деспа Кателиева. 
Всички кадри представят последните години на художествената гимнастика и най-големите успехи на българските гимнастички от последните години.
"С тази изложба желаем да доближим всички хора до нашия спорт и да представим настоящия отбор. Нека всеки, който още не е идвал на състезание да мине през изложбата и после, сигурна съм, ще му се прииска да дойде в залата и да подкрепи тези прекрасни момичета", заяви президентът на БФХГ Илиана Раева,.
Освен кадрите на БФХГ, бяха представени и фотографии на Fibank, които са част от благотворителен календар на банката с момичетата от националния отбор по художествена гимнастика.
На изложбата присъстваха много фенове на нашия красив спорт, които нямаха търпение да видят от близко българските гимнастички, да се докоснат до тях, да се снимат и да си поговорят със своите любимки!

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи