logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png

25.08.2918 г. БРОНЗОВ МЕДАЛ ЗА АНСАМБЪЛА, СИЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА МНОГОБОЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР И ДЕСЕТ ОТ ДЕСЕТ ВЪЗМОЖНИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ НА СВЕТОВНАТА КУПА В КАЗАН
Screenshot 2


БРОНЗОВ МЕДАЛ ЗА АНСАМБЪЛА, СИЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА МНОГОБОЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР И ДЕСЕТ ОТ ДЕСЕТ ВЪЗМОЖНИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ НА СВЕТОВНАТА КУПА В КАЗАН🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️🥉
(обобщение на състезанието за многобоя
автор Юлиана Кесарова)

България може да се поздрави с бронзов медал в многобоя при ансамблите, 4-то място на Боряна Калейн и 5-то място на Катрин Тасева и десет от десет възможни финала за България!
Отлично състезание за всички не където и да е, а в Русия!
Да, ансамбълът ни вчера водеше, но днес допусна грешка, което беше напълно достатъчно да получат бронз, вместо злато.
Да, имаше някои грешки и неточности и при Катрин, и при Боряна!
Но като цяло проведения многобой, смелата, вдъхновена и силна игра, дори и след допускане на грешка означава, че нашите момичета с всяко изминало състезание трупат безценен опит и дано тук, на Световното първенство в София бъдат безпогрешни. 
Видя се, че когато ансамбълът ни не греши, няма кой да ги помръдне от върха!
Дано утре се зарадваме на още медали във финалите!
Поздравления Simona DyankovaEli BinevaМадлен РадукановаStefany Radoslavova KiryakovaLaura Jean Pierre TraetsBoryana KaleynKatrin Taseva!
Поздравления за старши-треньора на ансамбъла Vesela Dimitrоva, за помощник-треньора Mihaela Maevska
за главния мениджър на национален отбор-жени Branimira Markova, за личния треньор на Боряна Калейн Mariana Ivanova Pamukova

Ето и статистиката:
Днес Боряна Калейн изигра изключително силно своите бухалки и получи за тях оценка от 18.950т, и фантастична оценка от 10.700 за трудност. На лента Бубето имаше неточности и бе оценена с 16.600 за изпълнението си, като трябва да се знае, че принципно базата на оценката на лента е най-ниска от всички уреди.
Така Боряна събра сбор от 73.400 т. и се класира на 4-то място в многобоя.
Катрин Тасева допусна грешка на бухалки, но успя да си доиграе съчетанието по най-добрия начин дори след изпускането и получи оценка от 18.000. На лента Кати също имаше неточност и получи оценка от 17.050т и така сборът, който събра - 73.050т. и отреди петото място в крайното класиране.
Шампион в многобоя на Световната купа в Казан стана Александра Солдатова от Русия, която събра сбор от 80.400т. толкова, колкото получи и сънародничката й Дина Аверина, но Солдатова е с по-високи оценки за изпълнение от Дина.
Бронзовият медал в многобоя спечели Линой Ашрам от Израел със сбор от 78.800т.
След нашите момичета, които са 4-та Боряна Калейн и пета Катрин Тасева, топ осем допълват - на 6-то място Милена Балдасари от Италия (70, 500т), 7-мо място Александра Аджиурджикулезе( 69.550 т) и 8-мо място състезаващата се за Словения рускиня Екатерина Веденеева със сбор от 69.400т.
Бронзов медал в многобоя при ансамблите на световната купа в руския град Казан спечели българският ансамбъл след изиграването на съчетанието с 3 топки и 2 въжета. Днес нашите допуснаха неточности и бяха оценени с 20.900 и след като вчера водехме след блестяща игра на 5 обръча с оценка 22.900 и така със сбор от 43.800т се класираха на 3-то място.
Шампион е ансамбълът на Италия със сбор от 43.950 , колкото има и Русия, но Италия е с по-високи оценки за изпълнение!
Утре ансамбълът ни ще участва във финала и на двете съчетания!

Ансамбли:
1, Италия - 43.950( с по-високи оценки за изпълнениеот Русия)
2. Русия - 43.950
3. БЪЛГАРИЯ

многобой индивидуално:

1, Александра Солдатова(Русия) - 80.400 (по-високи оценки за изпълнение от Аверина)
2. Дина Аверина(Русия) - 80.400
3. Линой Ашрам (Израел) - 78.800
4. БОРЯНА КАЛЕЙН - 73.400
5. КАТРИН ТАСЕВА - 73.050Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи