logo-aleksandrovska-bolnica.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png

31.08.2918 г.НЕШКА РОБЕВА НЯМА ДА ВОДИ АНСАМБЪЛЪТ НА ГЕРМАНИЯ1 newka
Нешка Робева е подала оставка и няма да извежда ансамбъла на Германия на Световното първенство в София поради здравословни причини.
Пожелаваме бързо възстановяване на г-жа Робева!

Ето какво пише Нешка Робева в социалната мрежа:

"Здравейте приятели. Честно казано, радвам се, че най-после болничните ми свършиха и ще мога да бъда по-често с вас. Макар и във Фейсбук.
Преди месец и половина успоредно с болничния лист, подадох и оставката си, като треньор на немския национален отбор – ансамбъл. Направих го по няколко причини. На първо място, защото здравето ми се влоши и лекарите препоръчаха да избягвам всякакви вълнения. /По-този повод няма да мога да наблюдавам пряко СП/ На второ – след като нямаше да мога да работя, мисля, че морално беше да освободя поста, за да могат да наемат друг треньор. И на трето, защото мисля, че им дадох всичко, което бях в състояние да дам, а те, убедена съм, са поели толкова, колкото са били способни да поемат…
Съобщавам ви всичко това, за да избегна всякакви спекулации по въпроса.
На тези, които се тревожат за здравето ми, ще кажа: ‘Не се притеснявайте, Черен гологан не се губи”…
На тези, които проявяват по-силно любопитство, каква е диагнозата и с какво е свързана, няма да крия и откровено ще заявя – със старостта. /Забравих – и стреса. Може би…/
Е, приятели, ще бъда колкото – толкова, колкото е казал Началникът отгоре, но поне ще можем по-често да обменяме някоя клюкичка. /Ако може по-невинна и безобидна/.
Ще спазваме добрия тон.
Приятни събота и неделя.
След час ще бъда в градината с доматите и ще бъда много, много радостна…"Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи