logo-dundee.png
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
New_logo_MMS_003.png
motorola-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
SASAKI_LOGO.png

06.09.2018 г Арена Армеец се преобразява в Арена на красотата

 DSC3642

Невероятна организация и подготовка за провеждането на Световното първенство по художествена гимнастика в София! Самата Арена "Армеец" е неузнаваемо подредена и очаква големия празник на грацията и красотата. Делегацията от ФИГ и техническите лица са споделили пред президента на организационния комитет на първенството Илиана Раева и пред вицепрезидента на Организационния комитет Росина Атанасова, че такава организация не е правена никъде досега на Световно първенство! Всички са очаровани от видяното и дават повече от отлична оценка на условията за работа и провеждането на Шампионата!
На снимките може да видите пълен изглед на самата зала, ресторанта за гостите от ФИГ, Техническия комитет и съдийките, има оборудван и украсен ресторант на Световните шампионки, прес-центъра е направен по уникално удобен начин, може да видите стаите на секретариата на първенството, както и тренировъчните зали и украсените коридори.
Работата е невероятно много, но всички правят нещата с такова удоволствие и себераздаване, че няма как това да не даде резултат!
ОЧАКВАЙТЕ УНИКАЛНО СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО НА РОДНА ЗЕМЯ!Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи