Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png

08.09.2018 г СТИЛНА И КРАСИВА ВЕЧЕРЯ ВЪВ ВОЕННИЯ КЛУБ ДАДЕ ИЛИАНА РАЕВА ЗА ОФИЦИАЛНИТЕ ЛИЦА И ТЕХНИЧЕСКИЯ КОМИТЕТ НА ФИГ И ВСИЧКИ СЪДИИ НА ПРЕДСТОЯЩОТО СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО DSC4743
 
Днес, президентът на организационния комитет на световното първенство и президент на БФХГ Илиана Раева даде вечеря на всички официални лица на ФИГ, на техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ и на всички съдии. Това е традиционна вечеря, която се прави от всеки домакин на световните първенства по художествена гимнастика. 
Вечерята беше много стилна и изискана и се състоя във Военния клуб в София. Илиана Раева в качеството си на домакин посрещна всички гости. С прекрасна музика в изпълнение на 
пиано от София Чернишкова (15 г.) ученичка от НМУ Любомир Пипков, педагог Емилия Канева, която изпълни Етюд-Картина номер 8, опус 39 от Сергей Рахманинов, Сонатина (трета част) от Морис Равел, Берсиоз от Фредерик Шопен. 
На цигулка - Лора Маркова (15 г.), от НМУ педагог Благородна Танева,, младши студент в класа на Марио Хосен в НБУ изпълни фрагмент от Оригинална тема с вариации от Хенрих Виениявски в съпровод на София Чернишкова (педагог - клавирен съпровод Ивелина Казанджиева).
Любезната домакиня даде думата за приветствие на членът на изпълкома на ФИГ Рон Галимор. Той изказа своето възхищение от организацията на световното първенство и поздрави лично г-жа Раева за нейните усилия. След това Илиана Раева поздрави всички с " добре дошли" и представи екипа си, който ръководи месеци всичко по организацията за световното - Вицепрезидента на организационния комитет на световното и генерален секретар Росина Атанасова, офис мениджъра Гергана Йорданова и секретаря Моника Панайотова. 
Президентът на БФХГ представи и посланика на световното Мария Петрова.


След това беше излъчен невероятен филм за 73-те световни шампионки на България и техните треньорки, който накара гостите да притаят дъх и да изпаднат в бурни аплодисменти в края на филма. Показаното на екрана бе толкова вълнуващо, че разплака не само българите, но и повечето чуждестранни гости. Илиана Раева обяви пред всички, че авторът на текста към филма е любимата спортна коментаторка България от миналото Вера Маринова. Самата тя беше на вечерята и под бурните аплодисменти на присъстващите стана и благодари на всички тях. 
Водещ на вечерта беше актьорът Димо Алексиев
Накрая всички благодариха сърдечно на Илиана Раева за изключително стилната и вълнуваща вечер.
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи