logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

09.09.2018 НАД 20 ЧАСА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА В ЕФИРА НА БНТ И БНТ HD ПО ВРЕМЕ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО В СОФИЯ

НАД 20 ЧАСА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА В ЕФИРА НА БНТ И БНТ HD ПО ВРЕМЕ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО В СОФИЯ
(всичко около телевизионното излъчване на Световното първенство е обяснено. Телевизиите, закупили права ще излъчват по цял свят. Стриймването е забранено, линкове извън медийния партньор БНТ няма да бъдат пускани на официалната страница на БФХГ)

Над 20 часа художествена гимнастика ще излъчи на живо Българската национална телевизия по време на Световното първенство в София от10 до 16 септември. 
Всичко най-важно от петък до неделя ще бъде включено в програмата на БНТ 1, а квалификациите и финалите на уредите за индивидуалните гимнастички ще залегнат в програмата на БНТ HD.


В екипа към титулярния коментатор Боряна Тончева и репортера Радина Жекова ще се включат и емблематичният глас на БНТ Вера Маринова и „златното момиче“ Християна Тодорова. Двете ще коментират състезанията на ансамблите.

БНТ изгражда собствено студио в "Арена Армеец", откъдето ще излъчва специализирана програма преди всички финални състезания и церемонията по откриването на 11 септември. Богато видео съдържание, кадри от безценния архив на телевизията, интервюта и материали, свързани с първенството – всичко това ще присъства в специалните студийни програми, като водещ и любезен домакин на разговорите с гостите ще бъде бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро, световна и европейска шампионка с ансамбъла Ренета Камберова.

Екипът на БНТ, заедно с техническия екип на IMS осигуряват т.нар. международен сигнал - ще работят за всички телевизии по света, които имат правото да излъчват световното първенство. Отразяването ще бъде с 9 камери според стандартите на Международната федерация по гимнастика.


TV 
Д


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи