SASAKI_LOGO.png
freddy_logo.png
logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png

11.09.ИЛИАНА РАЕВА НЕ ИЗНЕВЕРИ НА СЕБЕ СИ ДА БЪДЕ ИСТИНСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БЪЛГАРСКОТО


opr
 Под знака на красотата на България във всичките и измерения премина днес официалното откриване на Световното първенство по художествена гимнастика.
След уникалния филм за България, в който зрителите се насладиха на най-големите исторически забележителности, културни постижения и успехи в спорта на страната, на стилната церемония по самото откриване президентът на БФХГ Илиана Раева се появи в тематичен тоалет, пресъздаващ българския литак - традиционна българска женска носия с колан от оригинална пафта от народна носия.
Уникалният тоалет бe специално ушит от модна къща MANIAC със собственик Елена Нестерова, а стилист на визията на г-жа Раева за откриването бе Марина Петкова.
MANIAC LTD е фирма за мъжка мода, но единствената жена, за която шие е точно г-жа Илиана Раева и тя е лице на фирмата.
Целият костюм включваше всичко така, както е било шито някога - с оригиналните гайтани, с кенарената риза, че даже и с миниатюрна червена роза в косите. 
Всички чуждестранни, а и българсски медии бяха впечатлени от идеята за визията на президента на БФХГ. 
А идеята на Илиана Раева беше да покаже най-вече на чужденците, че за българката носията е била свята, така както са свети домашният олтар, огнището и земята. 
Направлявана от вътрешния си стремеж към хармония и красота, изразявайки любовта си към дома и природата, българката създава неповторими ансамбли от орнаментика и декорация, умело съчетавайки тъкан, шевица и любов към красотата.
Така сливайки в едно филма на екрана, визията на г-жа Раева, музиката на "Оратница" в една стилна, стегната и хармонична церемония, в която всички детайли взаимно се допълваха, гостите в залата, а и вярвам, че и пред телевизионния екран успяха да се докоснат до света на красива България от древността до наши дни.

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи