freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
logo-dundee.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png

03.11. НАД 300 ДЕЦА УЧАСТВАХА В ШЕСТОТО ИЗДАНИЕ НА ТУРНИРА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА "ДЪНДИ БЕЙБИ КЪП"
45319875 336627983778856 8201818897339383808 n


НАД 300 ДЕЦА УЧАСТВАХА В ШЕСТОТО ИЗДАНИЕ НА ТУРНИРА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА "ДЪНДИ БЕЙБИ КЪП"

Златни медали, подаръци и щастливи деца...Това са думите, които най-добре описват днешния ден. Над 300 гимнастички от различни клубове в България взеха участие в провелия се за VI-и път детски турнир по художествена гимнастика “Dundee Baby Cup" в столичната зала "София".
Това е единственото състезание само за деца до 9 години в България. За всички участници бяха подсигурени медали, грамоти и подаръци.
Организаторите на турнира се бяха погрижили всяко едно дете да получи златен медал, грамота и разбира се, много подаръци по повод изпълнението на своето съчетание. За най-малките индивидуални гимнастички родени между 2012г. (и по-малки) и 2010г. имаше специална награда – раничка, пълна с изненади, която момиченцата получаваха веднага след своето изпълнение. С това обаче наградите не приключваха – СК “Левски-Илиана” и СК “Левски-плюс” наградиха със специални призове част от гимнастичките – “Мис турнир”, “Най-чаровна гимнастичка”, “Любимка на публиката”, “Най-елегантна гимнастичка” и много други.
Това са първите награди и медали за най-малките грации, което за тях остава като незабравим вълнуващ спомен и ги стимулира да тренират още по-усърдно, за да започнат да печелят златни медали и като станат големи гимнастички.
СК"Левски Илиана" благодари на всички спонсори, които допринесоха за подаръците и съответно за усмивките по лицата на малките гимнастички, а именно: “Орбико България ЕООД”, “Dundee Precious Metals”, “Столична община”, Търговска верига “Billa”, Минерална вода “Княжево” и др., както и изказва специални благодарности на главния съдия на турнира - Даниела Велчева.
Специални поздравителни адреси до организаторите от СК "Левски Илиана" бяха изпратени от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, от президента на БФХГ Илиана Раева и от "Дънди Прешъс Метълс".
Клубовет организатори на турнира "Левски Илиана" и "Левски Плюс" наградиха и своите национални състезателки. “Левски-Илиана” е единствения клуб в България, който може да се похвали с 11 национални състезателки във възрастите “Девойки старша възраст” и “Жени”. Специални призове и награди бяха връчени на Никол Атанасова, Катрин Цонева, Моника Заркова, Катрин Тасева, Елена Бинева, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова, Камелия Стоилова, Галатея Герова, Натали Гигова и Татяна Воложанина по повод успешното си представяне на състезания от големи форуми, а именно Европейски и Световни първенства, Младежки Олимпийски Игри и други състезания проведени тази година.
Ина Ананиева награди с призове и 5-е малки грации на СК “Левски-Илиана” взели демонстративно участие в 31-о Световното първенство по художесвена гимнастика провело се в гр. София тази година, а именно: Йоана Вутова, Александра Петрова, Елеонора Иванова, Магдалена Вълкова и Рая Божилова. 
Специални гости на турнира бяха треньорите на националния ансамбъл на България - Весела Димитрова и Михаела Маевска.
“Сияещите лица на всички малки гимнастички в зала “София” днес ще ни топлят сърцата още дълго време. Изключително сме радостни, че за поредна година успяхме да организираме този турнир в чест на най-малките ни състезателки. Имахме възможността да наблюдаваме много талантливи подрастващи гимнастички и съм сигурна, че новите “златни момичета на България” се крият именно в някое, а защо не и в няколко от децата, които участваха днес на турнира.” – това сподели Ина Ананиева, президент на СК “Левски-Илиана” след края на състезанието 

Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи