New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
motorola-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-dundee.png
freddy_logo.png

08.11. ПРИЗНАНИЕ И НАГРАДИ ОТ МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ ЗА БФХГ И НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР! ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА МИНИСТЪРА НА СПОРТА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!
A24Q5071

Днес министърът на спорта г-н Красен Кралев награди ръководството на БФХГ, съдии, състезателки, треньори на националния отбор за поредната силна и успешна година, през която бяха спечелени много медали, поредна световна титла и първа квота за България за Олимпийските игри в Токио!
Кабинетът на министъра се изпълни с красотата и усмивките на красавиците ни от националния отбор. Поканени бяха Илиана Раева, Мария Петрова (отсъства), Росина Атанасова, Мария Гигова, Филипа Филипова, Даниела Велчева (отсъства), Весела Димитрова, Бранимира Маркова, Михаела Маевска, Деспа Каталиева, Силвия Стойнева (отсъства), Марияна Памукова (отсъства) и състезателките от националния отбор взели участие на Световното първенство, Световните купи и Европейското първенство!
Първо министър Кралев награди президента на БФХГ г-жа Илиана Раева с думите: “Първо за президента! Най-големият букет и плакет за теб, Илиана!” 
Той беше подготвил букети за всички поканени и специални надписани поименно плакети и сребърни чинии с благодарствени текстове. Капитаните на отборите ни Симона Дянкова и Невяна Владинова му поднесоха благодарствено писмо, “златна книга” за световните шампионки на България, топка с автографи от всички и златен медал за дългогодишната подкрепа и отношение към най-успешния спорт на България на министър Кралев през последните години. 
Те благодариха за ремонта, който се прави в момента в залата и за подкрепата за изминалото световно пътвенство в София. Разказаха на министъра за новите съчетания и подготовка. Генералният секретар Росина Атанасова сподели, че всички институции са дали писмено потвърждение за следващото световно първенство, за което България ще се кандидатира през 2022 година както изисква световната централа ФИГ и утре БФХГ ще пусне всички документи, които са готови до ФИГ. Илиана Раева благодари за подкрепата от страна на правителството и на г-н Кралев за съгласието това да се направи и изрази увереност, че това може да се случи отново.
Срещата премина в много добро настроение, шеги и снимки за спомен. 

Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи