SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

02.12.2018 г. Президентът на БФХГ Илиана Раева получи своята поредна награда - ВЪЗРОДИТЕЛ НА ГОДИНАТА! Този път на невероятната церемония за модни награди Code Fashion Awards 2018!47325043 267743087430064 2249249758457626624 n

Президентът на БФХГ Илиана Раева получи своята поредна награда - ВЪЗРОДИТЕЛ НА ГОДИНАТА!
Този път на невероятната церемония за модни награди Code Fashion Awards 2018!

В уникално бляскава обстановка, “златното ни момиче” беше номинирано от зрителите на модната телевизия за ВЪЗРОДИТЕЛ НА ГОДИНАТА! Бяха връчени над 30 приза за значим принос в различни дейности в социалната сфера!
Любовта и отдадеността на Илиана Раева към Художествената гимнастика, нейната уникална сила и вяра, върховете, до които стигна българската художествена гимнастика през последните години и това, че “златните момичета” и техните треньорки се превърнаха в истински любимки и гордост на обществото ни са част от изброените достойнства на Илиана Раева, за да грабне тази невероятна награда!
Тя наистина е в основата на това, Художествената гимнастика да има социално значение в едни времена, в които обществото има нужда от ИСТИНСКИ ГЕРОИ И ПОБЕДИТЕЛИ!
Статуетката беше връчена на дъщерите на Илиана Раева Славея и Виолета, тъй като поради уважителни причини победителката не е имала възможност да присъства. В специално изработено видео тя е благодарила за изключителния приз на главните организатори на церемонията Мария Бонева и КОД ФЕШЪН ТВ, на зрителите и гласувалите за нея, на своите колеги, състезателки и треньори, на треньорите и ръководителите в Художествената гимнастика от които се е учила и на своето прекрасно семейство за любовта и силите, които и дарява всеки ден!


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи