freddy_logo.png
logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png

14.12.МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ ПОСЕТИ НАЦИОНАЛНАТА БАЗА "РАКОВСКИ"


 
 48359148 2297847350286097 5776286844782116864 n

МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ ПОСЕТИ НАЦИОНАЛНАТА БАЗА "РАКОВСКИ"
Фото Анна Недкова

Министър Красен Кралев посети днес базата на националния отбор по художествена гимнастика в зала "Раковски", за да провери как изглежда базата след направения ремонт. Ремонтът възлиза на обща стойност 250 000 лева.

Той бе посрещнат от директора на националните отбори г-жа Деспа Кателиева.
която му показа направените подобрения в залата.
Красен Кралев, придружен от изпълнителния директор на Национална спортна база ЕАД Пламен Манолов, обиколи ремонтираната зала, за да се запознае с извършените ремонтни дейности. 
Строително-монтажните работи включват монтаж на нова дървена подова настилка, възстановяване на гипсокартон след течове и изолация на тръби, цялостно пребоядисване, монтаж на осветление и дървени врати. Предстои освежаване на коридорите и стаите за настаняване на спортистите и изграждане на възстановителен център. 
Министър Кралев и Пламен Манолов обиколиха обекта и обсъдиха възможни идеи за бъдещи разширения на залата по художествена гимнастика.

По време на посещението на министъра момичетата от националния ансамбъл демонстрираха пред него новата си композиция с топки, която подготвят за предстоящия сезон. В залата тренировка провеждаха и гимнастичките от националния отбор – индивидуално.

Министър Кралев остана доволен от видяното и сподели, че успешен спорт, какъвто е художествената гимнастика в България заслужава всички грижи и внимание от страна на държавата, защото носи много слава и гордост за България по цял свят!
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи