freddy_logo.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
logo-dundee.png
New_logo_MMS_003.png

20.12.АНСАМБЪЛЪТ НА БЪЛГАРИЯ - ОТБОР НА ГОДИНАТА„ КАТРИН ТАСЕВА НОМЕР 9 В ПРЕСТИЖНАТА КЛАСАЦИЯ "СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА" НА НОВЕ ХОДИНГ


 


Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадл


Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Лаура Траатс и Стефани Кирякова е отбор на годината, индивидуалната ни гимнастичка Катрин Тасева е под номер 9 в най-престижната анкета за спортистите в България - "Спортист на годината"!
Гласували са журналисти от всички спортни медии, което е изключително признание за нашите момичета!
Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели наградата за “Отбор на годината” за 2018 година. Грациите бяха номинирани в компанията на националните тимове по баскетбол, волейбол и футбол, а предвид силното си представяне, напълно логично взеха отличието, което бе връчено от Красен Кралев - министър на младежта и спорта.

"За нас е огромно удоволствие. Това е много желана от нас награда. Благодарим на всички, които са гласували за нас. Благодарим на министерството и на министър Кралев, на правителството, без което организацията на световно първенство нямаше да е възможно.
Благодарни сме и на всички членове на федерацията по художествена гимнастика, но най-вече на г-жа Илиана Раева. Г-жо Раева, възхищаваме се на енергията и на страстта, с която правите всичко. Благодарим и на ръководителите и всички преподаватели в НСА. За нас е много важно да сме пример за младото поколение. Благодарим и на нашият екип. На хората, които са всеки ден до нас. На Михаела Маевска и Весела Димитрова", каза капитанката Симона Дянкова.
Катрин Тасева беше много развълнувана от попадането си в десетката за “Спортист на годината”. Грацията зае 9-о място и благодари на всички, които са допринесли за успехите й.
"За мен е чест да бъдат тук. Аз съм от спортистите, които са за първи път на тази сцена. Благодаря на треньора си, благодаря на Илияна Раева, която ми подаде ръка в много труден момент. Специални благодарности към министър Кралев и Бойко Борисов, които ужасно много ни помагат за нашето развитие. Благодаря на нашите спонсори. Желая на всички спортисти и гости тук да бъдат много здрави и успешни", сподели Тасева.

"Няма място за сърдити. Не съм очаквала да съм по-напред, защото годината беше успешна за българския спорт. За мен тя бе такава и в личен план", добави още родната грация.
Пишете ни!
1000 оставащи символи