loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
SASAKI_LOGO.png
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-dundee.png
New_logo_MMS_003.png

27.12.ЕКСКЛУЗИВНО!!! ИСТОРИЧЕСКИ ДЕН ЗА ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ И НЕГОВИЯТ КАБИНЕТ ОДОБРИХА И ГЛАСУВАХА 1,5 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА РАЗШИРЯВАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА СПОРТНА БАЗА "РАКОВСКИ"


 

Днес, на заседание на министерски съвет, беше взето решение да се отпуснат 1 500 000 лв. за разширение на тренировъчната база по художествена гимнастика на стадион “Раковски”
На заседанието в министерски съвет, на точка първа, бяха поканени да присъстват президента на БФХГ Илиана Раева, Симона Дянкова, Катрин Тасева и Невяна Владинова. Те станаха свидетели на предложението да се отпуснат милион и половина лева за разширяване на залата и на самото гласуване от Кабинета.
Илиана Раева благодари на премиера Бойко Борисов за изключителната помощ, за дългогодишната му подкрепа към художествена гимнастика и припомни, че и благодарение на това, в последните години Художествената гимнастика е един от най- успешните спортове на България. “Това е исторически ден за нас! Българската гимнастика от дълги години имаше нужда от уютен дом, в който нашите национални гарнитури да могат да провеждат подготовката си! Благодаря на Бойко Борисов и неговото правителство! Г-н Борисов от години помага на нашия красив и успешен спорт и има огромен принос за неговото Възраждане и големи успехи през последните години! С това решение на министерския съвет, правителството ще подсигури бъднините на един спорт, който е гордостта на българите! Не мога да скрия вълнението си от това отговорно и благородно решение на г-н Борисов и неговото правителство! Това е една толкова дълго чакана моя мечта... Благодаря от цялото си сърце! Ще имаме прекрасен дом, в който да подготвяме бъдещите световни и дай Боже, Олимпйски шампионки...
Благодаря Ви, г-н Борисов!”
Г-н Борисов получи златна топка с автографи от световните и вице световни шампионки, пластика с гимнастичка, снимка в рамка, златна книга за световните шампионки и календари.
Пишете ни!
1000 оставащи символи