logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
SASAKI_LOGO.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

11.01.2019.ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА СПЕЧЕЛИ СЕЛЕКЦИЯТА ЗА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ЖЕНИ

 DSC9139 Днес бе проведена селекция за НО индивидуално жени. Възоснова на класирането и личното си мнение Бранимира Маркова – главен мениджър на НО ще предложи на УС на БФХГ основен състав на НО от 6 гимнастички и разширен – 4 гимнастички.
Припомняме, че съгласно Регламента за селекция и определяне на НО главния мениджър има решаващата дума при определяне на НО, независимо от класирането.
Илиана Раева:
Приятно съм изненадана от добрата спортна форма на Татяна Воложанина. Не съм изненадана от първото и място след показаното от нея. Тя е много атрактивна гимнастичка.Независимо, че подготовката и закъсня с месец и половина поради участието и в младежките олимпийски игри, тя показа изключителен характер, психика и желание за игра.Специално искам да поздравя личната и треньорка Силвия Стойнева.
Силно впечатлена съм от израстването на Вая Драганова. Интересна гимнастичка с ярка индивидуалност и потенциал за следващия олимпийски цикъл.Прекрасна работа на личната и треньорка Мариана Памукова.
Към двете гимнастички бих добавила и стабилната игра и отлично представяне на Лъчезара Пекова.Тя е нежна и все още крехка, но се надявам в следващите 1-2 години да натрупа опит и да надгражда композициите си, за което съм спокойна тъй като личния и треньор Нешка Робева знае как да го направи.
Бранимира Маркова:
Доволна съм и съм спокойна, че за следващия олимпийски цикъл българската художествена гимнастика има талантливи гимнастички.
В тази връзка смятам да предложа на УС на БФХГ в основния състав към 3-те ни изявени гимнастички – Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн да се включат първите 3 по класиране от днешната селекция. В близък план ни предстои тренировъчен лагер във Варна от 20 януари до 02 февруари, където ще бъдат направени последни уточнения по композициите на състезателките от НО.
 
 

Пишете ни!
1000 оставащи символи