New_logo_MMS_003.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
loreal-logo.jpg

19.01.2019г ГЛЪТКА ВЪЗДУХ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ДНЕС В ЗАЛАТА НА "РАКОВСКИ " ПО ВРЕМЕ НА ТЕЖКИТЕ ТРЕНИРОВКИ


50586612 294989361374263 1208181765017960448 n
Търговският директор на фирма SLS, представител на Freddy Елена Лазарова днес показа екипите на националния отбор за новия сезон.
Елена Лазарова е световен шампион с ансамбъла ни от 1987 г във Варна и е член на УС на БФХГ.

Елена Лазарова специално за нашата страница:

Като виждам как върви подготовката на националния отбор ансамбъл и индивидуално, както и на девойките ни, смятам, че екипировката им трябва да бъде на най-високо ниво по отношение на последните тенденции на световните спортни екипировки. Толкова силно съм впечатлена от организацията на работа, сплотеността на екипите и новите композиции, че това ме вдъхнови да вложа цялото си сърце при избора на новите им екипи. Като бивш световен шампион съм абсолютно наясно, колко е важно екипите им да бъдат по последни тенденции на модата и в същото време да бъдат удобни, материята да издържа на многото тренировки и да им създават настроение и самочувствие. Това е емоция за всички отбори в света и всеки един с интерес следи екипите на съперника си. 
Вярвам, че съм успяла да облека нашия национален отбор през всичките години, в които сме партньори, по най- добрия начин и да им помогна в тежките състезания, в които се гордеем с тях, като с екипите, които им осигурявам помагам на тяхното самочувствие и настроение!
Пожелавам им да са здрави, все така сплотени, да продължават да работят по този начин, защото гордостта и сълзите от радостта, която ни доставиха на Световното първенство в София е най-голямата благодат и емоция на многобройните ни почитатели!
Всичкото това нещо се осъществява от един наистина невероятно сплотен и можещ екип, какъвто не сме имали, начело на който е Илиана Раева!

 
 
 Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи