freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
loreal-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
SASAKI_LOGO.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-dundee.png

НЕВЯНА ВЛАДИНОВА Е "В АРМИЯТА СЕГА"! БРОНЗОВ МЕДАЛ ВЪВ ФИНАЛА НА ТОПКА НА ГРАН ПРИ МОСКВА ОТЛИЧЕН ДЕБЮТ ПРИ ЖЕНИТЕ И ЗА ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА

НЕВЯНА ВЛАДИНОВА Е "В АРМИЯТА СЕГА"!
БРОНЗОВ МЕДАЛ ВЪВ ФИНАЛА НА ТОПКА НА ГРАН ПРИ МОСКВА ОТЛИЧЕН ДЕБЮТ ПРИ ЖЕНИТЕ И ЗА ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА 
💖💖💖👏👏👏🇧🇬🇧🇬🇧🇬
(обобщение на турнирите в Москва, автор Юлиана Кесарова) 
Screenshot 18

Съчетанието на фона на "IN THE ARMY NOW”донесе бронзовият медал във финала на топка на състезанието от веригата за Гран При в Москва, което по традиция открива състезателната година в голямата гимнастика.

Вчера със сбор от 75.950 т. Неви зае седмо място в многобоя и доби право на участие във всички четири финала днес.
Първите три места в многобоя заеха представителките на домакините от Русия - злато за Дина Аверина със сбор от 84.200, сребро за Арина Аверина със сбор от 79.950 т. и бронз за Александра Солдатова, която е на минимална разлика от второто място - сбор от 79.900.
При ансамблите за златото в многобоя трудно се пребори ансамбълът на Русия, втори се класира ансамбълът на Япония и трети отборът на Израел (България не участва с ансамбъл на този турнир).

Прекрасната игра на Неви във финала на топка днес и донесе оценка от 19.600 и бронзовият медал в руската столица на този уред, като тя се нареди на почетната стълбичка в компанията на двете рускини Дина Аверина , която спечели златото с оценка от 21.000 и Екатерина Селезньова, която спечели среброто с оценка от 20.350.
Във финала на обръч Невяна се класира на 5-то място с оценка от 18.350т, като допусна някои неточности.
Златен медал на обръч спечели Дина Аверина от Русия с оценка от 21.800, среброто спечели нейната сестра - близначка Арина, която събра сбор от 21.450 т, а бронзът завоюва японката Кахо Минагава с оценка от 19.400 т.
Във финала на бухалки Невяна имаше грешки и оценка от 17.450 се нареди на 6-то място, а тук златният медал спечели Александра Солдатова (Русия) с оценка от 19.700, втора се класира Дина Аверина (Русия) с 19.300, а бронзът спечели Саломе Пажава от Грузия, която игра чудесно и бе оценена с 19.200.
Във финала на лента нашата Неви допусна някои неточности и се класира 6-та, с оценка от 16.750.
Златният медал на лента спечели Арина Аверина (Русия) с оценка от 20.300, сребърният медал отиде при Дина Аверина (Русия), която получи 19.450 за своето изпълнение, а бронзът завоюва Анастасия Салос от Беларус с оценка от 17.950т.
Във финалите при ансамблите фаворитите от Русия допуснаха много грешки и неточности.
За сметка на тях японките изиграха отлично и спечелиха златото и в двата финала - на финала с 5 топки с оценка от 22.800, а във финала с обръчи и бухалки с оценка от 23.000 т.
Среброто и в двата финала при ансамблите завоюва ансамбълът на Израел като и за двете си съчетания те получиха оценка от 21.250т.,бронзовите медали в двата финала отидоха при ансамбъла на домакините от Русия като за 5 топки получиха оценка от 19.000, а за смесеното съчетание бяха оценени с 19.800.

В съпътстващия турнир при жените за купа "Алина Кабаева" нашата представителка Татяна Воложанина се класира на 5-то място в многобоя като там нямаше финали на уредите.
Таня изигра много силен обръч, за който бе оценена с 18.600. На топка получи оценка от 17.500, на лента 16.000 и оценка от 14.000 за много трудните си бухалки, където допусна груби грешки.
Така със сбор от 66.100 точки Татяна се нареди на 5-то място в официалното класиране, където място намериха по една гимнастичка от държава.
Таня допусна грешки и неточности, което е нормално, предвид факта, че тя за първи път играе при жените, имаше доза притеснение, но показа, че прави едни от най-сложните елементо с тяло и ако изиграе всичко заложено в композициите няма да има състезание, на което да не спечели медал!
Оценка ОТЛИЧЕН за Neviana Vladinova, за Татяна Воложанина, въпреки грешките,също така поздравления за главния мениджър на национален отбор - жени Branimira Markova, за нейната дясна ръка Silviya Stoyneva, която е и личен треньор на Таня!
Българският съдия на турнира е Филипа Филипова, която е с най-високо ниво "Бреве"! Поздравления за работата, Filipa Filipova.
Шампион на турнира стана Марина Лобанова от Русия със сбор от 74.400, среброто спечели японката Чисаки Аива със сбор от 69.900, а бронзовият медал завоюва Юлия Евчик от Беларус, която събра сбор от 66.450 т.

При девойките нашите малки лъвчета Катрин Цонева и Валерия Ватова се класираха на 5-то място отборно в съпътстващия турнир, а България отново имаше представителки във всички финали. Катрин Цонева се класира на 4-тите места във финалите на въже и топка, а Валерия Ватова е четвърта на бухалки и седма на лента!
Поздравления Katrin Tsoneva, @Valeriya Vatova,
Valentina Rosenova Ivanova - за смелата и вдъхновена игра! Продължавайте да работите по същия всеотдаен начин и ще сбъднете големите си мечти!
Честито и и на масажиста на отбора в Москва Georgi Todorov, чиято работа е от огромна важност за кондицията и представянето на момичетата!

Като цяло турнирите в Москва показаха, че сме на правия път, че композициите ни са сложни, красиви, оригинални и много харесвани от специалистите!
Само да няма травми, които за жалост са част от големия спорт и нашите момичета да играят чисто и вдъхновено и ще имаме още много поводи за радост и гордост!Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи