BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
logo-dundee.png

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невяна Владинова ВИП гост на мега събитие в Лондон!
 


45676878 2192570477422350 3561004737128038400 n

ЕКСКЛУЗИВНО!!!

Невяна Владинова ВИП гост на мега събитие в Лондон!

На 27 февруари нашата прекрасна Nevqna Vladinova Невяна Владинова ще бъде специален гост на бляскавата гала премиера на един от най-дългоочакваните филми тази година на Marvel
Marvel Studios, Walt Disney “Капитан Марвел” с участието на Бри Ларсън и Джуд Лоу. Тя ще има уникалната възможност да мине по червения килим на събитието, а на 28 февруари да бъде част от подбраните спортни звезди, които ще участват в кръглата маса с част от звездния състав на филма.
Поканата за красавицата ни е от Дисни България. 
През последните години българската художествена гимнастика се наложи не само като най-успешния спорт в България. Нашите “златни момичета, както и нашият президент Илиана Раева са магнит за различни лайфстайл издания, класации и печелят множество награди извън спорта. Политиката на БФХГ да налага като истински звезди със социално значение за обществото ни “златните момичета”е похвална и отбелязва огромен успех в това отношение. Това спомогна да превърне кралиците ни не само любими спортистки, но и личности с голямо социално значение! Тази далновидна политика ги изстреля в друга орбита,в която те са не по-малко звезди от световна класа.
Страната ни има нужда от примери за подражание, от личности, които са звезди заради своите морално-волеви качества, успехи на световно ниво и с поведение за пример на подрастващите. Такива трябва да са звездите ни - пример за подрастващи и гордост за хората! Такива звезди трябва да се лансират и показват от медиите и за радост това се прави! 
Гордеем се, че невероятната ни Неви ще е част от истински световен хайлайф форум и сме сигурни, че с нежността си и с впечатляващата си българска хубост ще краси звездната вечер подобаващо.
За визията и се погрижила стилистката Marina Petkova Марина Петкова, за стилните и и класни бижута златарна бижутерска къща Zlatarna Celje Bulgaria , за прическата и Nikolay Ivanov - Niko HairStylist и за облеклото и авторитетна модна къща за мъжка мода, която единствено шие тоалети за нашия президент Илиана Раева Iliana Raeva и за “златните ни момичета”


УСПЕХ И ПРЕКРАСНИ ЕМОЦИИ, НЕВИ!
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи