BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png

03.03.2019г ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГИМНАСТИЧКИ СЕ ПРИБИРАТ В СОФИЯ С МЕДАЛИ ОТ "MISS VALENTINE"

 
53083475 2590124414338297 4938173059853975552 nСедем медала за България е крайната равносметка от завършилия силен международен турнир "Miss Valentine" в Естония!
Четири сребърни - три на Katrin Tsoneva на финалите при девойките(на въже, топка и бухалки), един сребърен на Vaya Draganova във финала на бухалки при жените.
Трите бронзови медала спечелиха - Lachezara Pekova във финала на топка при жените, Вая Драганова във финала на лента при жените и Eva Brezalieva във финала на лента при девойките!
Така и четирите български гимнастички ще се завърнат в София с медали!
В предишните постове описах оценки, класиране и всичко около класирането!
Радвайте се, български почитатели на художествената гимнастика. 
Сега нека просто подравим момичетата, техните треньори и ръководители и да се порадваме от сърце!


Идва много талантливо, трудолюбиво и силно ново поколение български гимнастички!
Поздравления за работата на главния мениджър на национален отбор жени (индивидуално) Branimira Markova, за нейната дясна ръка и помощник Silviya Stoyneva, за старши-треньора на национален отбор - девойки (индивидуално) Valentina Rosenova Ivanova, за работата на Нешка Робева, Mariana Ivanova Pamukova, на Valentina Simeonova, на българския съдия Rada Vrazheva, за масажиста Georgi Todorov!
Специално честити медали и на президента на БФХГ Iliana Raeva!
Професионална, отговорна, всеотдайна работа на всички - ето и резултатите още от първия турнир, на който тези момичета излизат - Вая и Лъчезара са абсолютни дебютантки при жените, Катрин и Ева също при девойките, а ето, че всички ще се приберат в София с медали!
Разбира се, че има още много, много работа!
Има грешки, има неща за надграждане и дооправяне!
Но в залата на националния отбор ври и кипи от желание за работа, от екипност, а това няма как да не доведе до положителни резултати!
Това е пътят!
Правилна и методична работа всеки ден!
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!
ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА ВИ ПОЗДРАВЯВА СЪС СЕДЕМ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ НАВРЪХ ТРЕТИ МАРТ! РАДВАЙТЕ СЕ И НИ ПОДКРЕПЯЙТЕ!
На финалите при жените Vaya Draganova спечели два медала - сребърен във финала на бухалки и бронзов във финала на лента.
На обръч Вая допусна грешка и се класира н 6-тото място.
Другата българка Lachezara Pekova изигра красива и стабилна топка и заслужи бронзовия медал на топка.
Във финала на бухалки Вая Драганова изигра много силно своето съчетание и с оценка от 18.850т. грабна сребърният медал. Златото спечели гъркинята Елени Келадити с оценка от 20.350т, а бронзът отиде при Олена Дяченко от Украйна, която получи оценка от 17.750.
Във финала на лента Вая изигра много премерено и точно своята лента, без да допусне груби грешки и с оценка от 16.400г се окичи с бронзовото отличие.
Тук шампион отново стана представителката на Гърция Елени Келадити с оценка от 17.150т., а сребърният медал спечели Мария Сергеева от Русия с оценка от 17.100т.
Отлична игра като за медал и за Лъчезара Пекова във финала на топка - оценка от 17.450. Тук златото завоюва Ева Меленчук от Украйна с оценка от 19.000, а сребърният медал стана притежание на гимнастичката от Финландия Ребека Гергало, кото бе оценена с 18.400т.
Във финала на обръч Вая допусна сериозно изпускане и оценката от 17.200 я нареди на 6-то място.
Златен медал на обръч спечели Карина Кузнецова от Русия с оценка 21.500, среброто - Елени Келадити от Гърция с оценка от 19.100, а бронзовият медал спечели представителката на домакините от Естония Кармен Мари Аесма с оценка от 18.350т.
Браво и честито на Vaya Draganova, на Лъчезара Пекова, на главния мениджър на национален отбор Branimira Markova, на личният треньор на Вая Mariana Ivanova Pamukova, на личният треньор на Лъчи Нешка Робева!
Поздравления за българския съдия на турнира Rada Vrazheva, както и на масажиста, който е с отбора в Естония Georgi Todorov!
Отборът ни набира сили и само така - един за всички и всички за един ще успеем да печелим още много купи, медали и още повече любов от феновете!
БРАВО НА ВСИЧКИ!
ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

Катрин Цонева беше истинска фурия в днешните финали при девойките на традиционно силния международен турнир "Miss Valentine", който се провежда в естонския град Тарту.
В деня на националния празник на България Кати ни зарадва с три безапелационно спечелени медали и фантастична игра!
Катрин игра в три финала - на въже, топка и бухалки и спечели три сребърни медала с изключително силна, смела и вдъхновена игра!
Всички специалисти са много впечатлени от представянето й и предричат много шампионски купи и медали. 
Във финала на въже Катрин бе оценена със 17.067. Първа в този финал се класира Дария Сергаева от Русия с оценка от 18.233, а бронзът спечели гимнастичката от Корея Ким Гарам с оценка от 14.900.
Във финала на топка Катрин Цонева получи за отличното си изпълнение оценка от 17.000, което също и донесе сребро. Тук шампион стана Александра Скубова от Русия с оценка от 18.500, а бронзов медал спечели представителката на домакините от Естония Полина Мурашко, която получи оценка от 15.200.
На бухалки отново Катрин излезе готова да покаже всичко, което може, а тя може много и получи оценка от 16.850т, което и донесе и третия сребърен медал!
Първа на бухалки е отново Дария Сергаева от Русия с оценка от 18.500, а трета се класира гимнастичката от Украйна Никол Красюк, която получи 18.500 за играта си.
На лента България бе представена от Ева Брезалиева, която започна много силно своето красиво и трудно съчетание, но по средата на композицията се получи едно заплитане на лентата, което я класира на 4-тото място с оценка от 14.600 т. Ева вървеше четвърта до края, но след финалите се е видяло на видеозапис и преглед на изпълнението, че гимнастичката от Беларус е играла с възел и така Ева спечели напълно заслужено бронзовото отличие!
Златния медал на лента спечели Александра Скубова от Русия с оценка от 17.900, сребърния Ксения Цесич от Беларус с оценка от 16.200, а бронзовия представителката на Украйна Мелания Тур с оценка от 15.750 т.
Така можем да се поздравим с изключително успешно участие на девойките ни на турнира "Miss Valentine", три сребърни медала и едно четвърто място, както и престижното 6-то място в многобоя за Катрин Цонева!
Поздравления за Katrin Tsoneva, за Eva Brezalieva, за старши-треньора на национален отбор-девойки(индивидуално) Valentina Rosenova Ivanova, за българския съдия на турнира Rada Vrazheva, за масажиста Georgi Todorov!
Работата ви е забележителна и достойна за аплодисменти!
БРАВО! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС! 
      


       


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи