BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
logo-dundee.png

16.03.ЧЕТИРИ БРОНЗОВИ МЕДАЛА ОТ МТ ЗА "КУПА ДЕРЮГИНА" В КИЕВ


 
 
2n54435760 403386436877204 7560299230271635456 n54517982 403386386877209 97028740055302144 n


ЧЕТИРИ БРОНЗОВИ МЕДАЛА ОТ МТ ЗА "КУПА ДЕРЮГИНА" В КИЕВ
(обобщение на турнира)

Завърши надпреварата при жените и девойките на МТ за "Купа Дерюгина", който съпътства турнира за ГРАН ПРИ в столицата на Украйна Киев.
Българките ще се поздравят с 4 бронзови медала като краен резултат от турнира.
При девойките Eva Brezalieva се пребори за бронзовия медал в многобоя през първия ден, а днес успя да спечели бронзов медал и във финала на лента, който бе поделен между нея и украинката Никол Красюк.
При жените Vaya Draganova изигра днес много хубави бухалки и спечели бронзов медал във финала на уреда.
На обръч Вая е на седмо място във финала след като допусна изпускане на уред извън терена, на топка във финала участва Yoana Nikolova Йоана Николова и се класира на 7-мо място, а на лента след силна игра Вая Драганова се класира 4-та.
Победител при жените на обръч и бухалки стана Олена Дяченко от Украйна, а на топка и лента - Анастасия Салос от Беларус.
При девойките Ева Брезалиева игра и на 4-те финала, освен бронзовия медал на лента тя се класира 6-та на въже, 6-та на топка и 7-ма на бухалки.
Във финалите на въже и топка победител стана София Агафонова от Русия, а на бухалки и лента Анастасия Симакова, също от Русия.
В отборната надпревара при девойките ансамбъл - девойки заедно с Ева Брезалиева(бронзов медалист в многобоя) и Valeriya Vatova (шеста в многобоя от първия ден), спечелиха бронзовия медал. Ансамбъл - девойки допуснаха много грешки, но не трябва да забравяме, че ден преди заминаването им капитанът Яна Момчилова беше оперирана със скъсан менискус и те реално играха много стресирани.
Горе главата, дечица - всичко е пред вас, трябва много работа и още повече кураж!
И така, този турнир е вече история - от утре започва работата за следващия.
Отново поздравления за работата на старши -треньора на национален отбор девойки Valentina Rosenova Ivanova, нейния помощник Rayna Tosheva - отборът ни индивидуално е наистина бетон - Ева, Валерия, Катрин Цонева, Стилияна Николова, Никол Атанасова, Красимира Илиева - за всяка са направени композиции така, че да покажат най-доброто от възможностите им!
Поздравления за Branimira MarkovaSilviya StoynevaMariana Ivanova PamukovaElena SimeonovaIrina ChernevaFilipa FilipovaRada Vrazheva - всички вие работите и гледате в една посока и това си личи.
Вая показва огромен напредък, Йоана излезе на килима след много тежка контузия и се пребори за финал на топка, респект, момичета!
Viara Vatashka и Cvetelina Naidenova този турнир се оказа труден за ансамбъл -девойки още преди да отпътувате за Киев. Сериозната контузия на капитана, влизането на резерви ден преди заминаването, това е изключителен стрес за всеки отбор, особено пък при по-малките без никакъв международен опит! Само който го е изпитал лично, той знае!
Да пожелаем успех на Катрин Тасева довечера за Гран При! Да подкрепяме нашите момичета и когато са с медали и когато им е трудно, защото те го заслужават.


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи