freddy_logo.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
loreal-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
SASAKI_LOGO.png
logo-dundee.png

ОЩЕ УСПЕХИ НА НАЦИОНАЛНИ СЪСТЕЗАТЕЛКИ ПРЕЗ УИКЕНДА БОЖАНА МОНЕВА СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА ЛЕНТА НА ТУРНИРА "ИРИНА ДЕЛЕАНУ КЪП 2019"В БУКУРЕЩ, АНАСТАСИЯ ОРЛОВА Е ПЪРВА ПРИ ДСВ НА ТУРНИРА ЗА КУПА "ФЕНИКС"
Screenshot 10

Божана Монева, член на национален отбор - девойки спечели златен медал във финала на лента на силния международен турнир "Ирина Делеану Къп", който се проведе този уикенд в столицата на Румъния Букурещ.
Божана се класира на 4-то място в многобоя сред много силна конкуренция. Победителка в многобоя стана Ади Кац от Израел.
Оценките, които получи Божана в многобоя са 14.850 за въже, 15.050 за топка, 16.550 за бухалки и 15.050 за лента.
Във финалите - 14.100 на въже - (6-то място) , 14.350 на топка (4-то място), 15.200 за бухалки(6-то място) и 15.300 за лента, което и донесе и златен медал!
Поздравления за Божана и нейната треньорка Silviya Divcheva -Mitevai. Съдия за България на турнира е била Silviya Miteva
Анастасия Орлова, която също е член на национален отбор - девойки спечели титлата в многобоя на турнира "Феникс Къп" в София. Втора в многобоя на тук е Мишел Иванова от "Велбъжд" Кюстендил, а трета Радина Томова от "Локомотив" София.
Поздравления за Настя и за нейният личен треньор Nikolay Boev.
Поздравления и благодарности за старши-треньора на национален отбор - девойки Valentina Rosenova Ivanova, която сподели тази информация за нашата страница, както и за нейният помощник Rayna Tosheva!

 

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи