New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
freddy_logo.png
logo-dundee.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png

ЗЛАТЕН МЕДАЛ И "МИЛА РОДИНО" В ЧЕСТ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В МНОГОБОЯ ПРИ АНСАМБЛИТЕ - ОТБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ







 DSC6846


Зала Арена "Армеец" аплодира на крака своите диамантени момичета от ансамбъла в състав Симона Дянкова Simona Dyankova, Мадлен Радуканова Madlen Radukanova, Стефани Кирякова,Stefany Radoslavova Kiryakova, Лаура Траатс Laura Jean Pierre Traets, Ерика Зафирова Erika Zafirova, старши - треньор Весела Димитрова Vesela Dimitrоva и помощник -треньор Михаела Маевска!
Нашите момичета изиграха изключително сложната и красива композиция с три обръча и два чифта бухалки по музика от саундтрака от филма "Най-великият шоумен" като имаха една неточност в риск, но показаха такива смайващи трудности с уред и тяло, че общата им оценка, която получиха беше 24.400, а тази за трудност 16.500т!
Вчера момичетата на Весела Димитрова бяха безапелационни в изпълнението с 5 топки, за което получиха оценка от 24.950т. и така със сбор 49.350 т. спечелиха напълно заслужено златния медал в многобоя и утре ще се борят за медали и в двата финала на съчетанията (с 5 топки и с три обръча и два чифта бухалки).
Сребърният медал спечели отборът на Италия със сбор от 48.200 (24.300 за съчетанието с 5 топки и 23.900 за съчетанието с обръчи и бухалки), а бронзовото отличие завоюва ансамбълът на Япония със сбор от 46.800 (23.750 за съчетанието с 5 топки и 23.050 за съчетанието с обръчи и бухалки)
Каквото и да кажем за тези момичета, за техните треньори, за композиции и изпълнения, все ще е малко!
Просто ги подкрепяйте, обичайте и вярвайте в тях, защото в техния труд, постоянство и себераздаване е събрана гордостта на България!
Илиана Раева, Iliana Raeva Iliana Raeva, честит златен медал в многобоя на ансамбъла! Една частичка от него е специално за теб! Всички в залата най-добре знаят защо!
УСПЕХ УТРЕ НА ФИНАЛИТе, ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕТА!



 
 
 

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи