logo-dundee.png
freddy_logo.png
SASAKI_LOGO.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БФХГ ИЛИАНА РАЕВА ЗА СВЕТОВНАТА КУПА В ТАШКЕНТ:










 

4

"ЧЕТИРИ СРЕБЪРНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ СВЕТОВНАТА КУПА В ТАШКЕНТ!

Боряна Калейн и днес продължи да печели медали на финалите в Ташкент! Тя спечели 2 сребърни медала - на топка и лента, след като вчера грабна среброто в Невяна Владинова днес спечели сребърен медал на бухалки.

Днес Боряна Калейн затвърди мощния си старт от началото на сезона. Тя успя да спечели нови два сребърни медала на топка и лента, след като вчера спечели сребърен медал в многобоя. Буба набира сериозна скорост и независимо, че допусна две много груби грешки на обръч, успя веднага след това да се овладее и да покаже много добра концентрация и игра на топка. Това е най-големият успех за нея! Не толкова медалите, които спечели. Тя играе ли, медалът е сигурен. След невниманието и на бухалки и недопустимата грешка, която направи да изпусне бухалката от ръката си, отново успя да се мобилизира и да изиграе една много добра лента. Взе още един СРЕБЪРЕН медал и с това доказа най-вече на себе си, че успява прекрасно да овладее един проблем, върху който работим от известно време. Затова голямото ми БРАВО! е точно за това! По отношение на играта има много важни неща, върху които трябва да наблегнем и да усъвършенстваме. Боряна не е в най-добрата си състезателна форма, но се доближава до нея по възможно най-добрия начин. Все още е далече от “тавана си”, но той е твърде висок, за да бъдем недоволни на този етап. Най-важното за нея в този момент е да подобрява работата си в залата, защото има накъде и да се изолира ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от заслужената фенска радост. Най-нормалното е след тези спечелени медали и нарастващата ни класа и сила феновете ни да са щастливи и пристрастни. Благодарност и уважение за подкрепата, но всяко състезание започва от нулата и времето за щастие е малко. Радващото е, че Боряна носи харизмата, обаянието и силата на състезател с огромни възможности и навсякъде където се появи става любимка! И на съдии, и на публика! 
Успя да се справиш на деа пъти Бубе! Браво! Просто по-лесно е да не допускаш да ти се налага.
Много си силна! Не спирай да си недоволна от себе си! Другото е капан!
Неви спечели сребърен медал на бухалки. Всъщност, това беше съчетанието, което изигра най-добре, с най-голямо спокойствие и увереност. В началото на тази година казах, че и трите ни състезателки, ако изиграят композициите си с абсолютно всичко (това включва не само да си хванеш уреда, ами да направиш минимум четири пируета, на всичкото отгоре да ти е опънато коляното и разни твърде много неща още, които са невидими за зрителите, но твърде видими за съдии и треньори) ще взимат не само медали, но и златен медал! Е, още не съм го видяла от никой, но има време да го видя на Световното в Баку! Та, Неви не е щастлива от представянето си и в София, и в Ташкент. И с право. Тя е в най-добра форма, с много силни композиции и с големи шансове за медали. Доказа го на бухалки, въпреки, че максимумът и е друг. Днес обаче, тя беше много по-спокойна и игра значително по-добре. Пак повтарям: не това е нейният максимум, но това беше важно за нея, да събере ПРАВИЛНО мислите в главата си, да се мобилизира и да повярва, че може. Този медал беше много важен за нея, за съдиите, за феновете... за всички! Защото единственият начин да докажеш силата и класата си е да се пребориш със себе си! Друг път няма! И днес Неви успя! Защото не само спечели медал, но ми написа след състезанието нещо, което доказва, че тя ще справи!
Хайде, Неви! Твърде много можеш, твърде много опит имаш, твърде много подкрепа имаш отвсякъде и от всички! Разбира се, че ще успееш да постигнеш желаното!
Толкова за това състезание!
Идва следващото. 
Чака ни работа!
Браво на Бранимира Маркова, Мариана Памукова, Силвия Стойнева, Филипа Филипова! 
Това е пътят!"


















Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи