New_logo_MMS_003.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png

ТРИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ В ИНДИВИДУАЛНАТА НАДПРЕВАРА НА СВЕТОВНАТА КУПА В БАКУ КАТРИН ТАСЕВА - ПЕТА В МНОГОБОЯ


  DSC9320
ТРИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ В ИНДИВИДУАЛНАТА НАДПРЕВАРА НА СВЕТОВНАТА КУПА В БАКУ
КАТРИН ТАСЕВА - ПЕТА В МНОГОБОЯ

Класиране за три финала в утрешния ден, пето място на Катрин Тасева и 11-то за Боряна Калейн в многобоя, това е равносметката за България от провеждащата се Световна купа в Баку.
Катрин Тасева се класира с втора по сила оценка (21.200) за финала на бухалки и с трета по сила оценка (20.150) за финала на обръч, с Боряна Калейн с пета по сила оценка (19.000) за финала на лента на Световната купа в Баку.
За многобоя Катрин завърши на пето място със сбор от 78.150 т, а Боряна Калейн се нареди 11-та със сбор от 74.150т.
И двете показаха хубави неща, но и двете допуснаха и грешки.
Катрин изигра много силни бухалки и обръч, но на топка и лента не успя да покаже съчетанията си по най-добрия начин, което я лиши от медал в многобоя.
Боряна се класира за финала на лента с една много силна композиция, която се харесва страшно много на специалисти и публика, но имаше и някои неточности, които допусна. И двете олично знаят какво точно са сбъркали и какво са спестили във всяко едно съчетание. Знаят го и техните треньори! 
Има състезания, в които всичко се получава, има и такива, в които нещата не се случват по най-добрия начин.
Но понеже е годината, в която се воюва за олимпийски квоти се вижда, че абсолютно всички работят много здраво. И конкуренцията с всеки изминал старт става все по-ожесточена, апетитите за Олимпиада разширяват географията си, така че до Световното първенство през септември трябва грешките и нетчоностите при нашите да бъдат изчистени, за да бъдем спокойни и уверени за двете квоти!
Поздравления и за двете ни момичета - Катрин и Боряна за борбата в състезанието, която водиха до тук и концентрация, спокойствие и хъс утре на финалите!
Ето и крайното класиране за многобоя:
Шампион стана Дина Аверина(Русия) със сбор от 85.600 т, сребърен медал за Арина Аверина със сбор от 79.850 т. и бронзов медал - Влада Николченко (Украйна), със сбор от 78.900.
Топ осем допълват - 4-та Катарина Галкина от Беларус със сбор от 78.200, пета с минимална разлика е нашата Катрин Тасева, която има сбор от 78.150, шеста - Линой Ашрам (Израел), която събра сбор от 77.250 т, седма е втората представителка на Израел Никол Зеликман, която има сбор от 77.200 и осмицата се затваря от Анастасия Салос от Беларус, която е със сбор от 76.600 т.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ - СТИСКАМЕ ПАЛЦИ УТРЕ ВЪВ ФИНАЛИТЕ (КАТРИН ЩЕ ИГРАЕ НА ОБРЪЧ И БУХАЛКИ, А БОРЯНА НА ЛЕНТА).
Обичаме ви момичета и вярваме във вас!Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи