logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png

БРОНЗОВ МЕДАЛ В МНОГОБОЯ ЗА АНСАМБЪЛА НИ НА СВЕТОВНАТА КУПА В БАКУ

 DSC1491


БРОНЗОВ МЕДАЛ В МНОГОБОЯ ЗА АНСАМБЪЛА НИ НА СВЕТОВНАТА КУПА В БАКУ💓💓💓🇧🇬🇧🇬🇧🇬🌹🌹🌹🌹🌹
( автор Юлиана Кесарова)

Завърши надпреварата за многобоя при ансамблите на Световната купа в Баку!
Нашите прекрасни момичета Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова се пребориха като истински лъвици за бронза в многобоя след вчерашната пета оценка на съчетанието с 5 топки!
Днес нашите излязоха, играха безапелационно, бяха най-добри в съчетанието с 3 обръча и 2 чифта бухалки и с най-висока оценка от всички се пребориха за медал в многобоя.
Оценката за нашето изпълнение в смесеното съчетание е 25.300(17.300 за трудност и 8.000 за изпълнение), която е първа по сила на това съчетание и е с цяла единица по-висока от тази на шампионките в многобоя - ансамбълът на Япония, който получи 24.350 днес.
И така - злато за Япония със сбор от 49.250 (24.900 за 5 топки и 24.350 за смесеното съчетание), сребро за Русия - сбор от 48. 950 ( вчера 26.050 за съчетанието с 5 топки и днес 22.900 на смесеното с излизане на уред и гимнастичка извън килима), БЪЛГАРИЯ С БРОНЗ - сбор от 48.850 т( вчера на 5 топки 23.550 - оценка, която така и не си обяснихме) и днес пометоха всички с 25. 300 на смесеното съчетание)!
Всъщност за нас сте си златни момичета!
Simona DyankovaМадлен РадукановаStefany Radoslavova KiryakovaLaura Jean Pierre TraetsErika Zafirova , старши -треньорът Vesela Dimitrоva и нейният помощник Михаела Маевска, има една крилата фраза,не помня на кой беше, която днес казвам специално за вас: 
"По дяволите обстоятелствата, аз създавам възможности." !
Вие се преборихте с обстоятелствата, създадохте възможности и се преборихте за медала си! 
А това всъщност днес беше най-важното!
ОБИЧАМЕ ВИ, ВИЕ СТЕ НАШАТА ГОРДОСТ!
УСПЕХ И УТРЕ НА ФИНАЛИТЕ!

 


 
 

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи