motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-dundee.png
loreal-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png

СРЕБРО В МНОГОБОЯ ЗА БЪЛГАРИЯ С КОСМИЧЕСКА ИГРА ДНЕС НА НАШИТЕ МОМИЧЕТА на World Challenge Cup 2019 Гуадалахара (Испания)


 DSC2044
СРЕБРО В МНОГОБОЯ ЗА БЪЛГАРИЯ С КОСМИЧЕСКА ИГРА ДНЕС НА НАШИТЕ МОМИЧЕТА на World Challenge Cup 2019 Гуадалахара (Испания)🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬💓💓💓💓🌹
"ЩАСТИЕТО Е НАГРАДА ЗА СМЕЛОСТ!"
(автор на текста Юлиана Кесарова)
насладете се на видеото:
https://www.youtube.com/watch…

Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова спечелиха сребърен медал в многобоя на World Challenge Cup 2019 Гуадалахара (Испания)!
Днес момичетата на старши - треньора Весела Димитрова играха като на Олимпийски игри и с космическата оценка от 26.200 за съчетанието си с три обръча и 2 чифта бухалки се поздравиха със среброто в многобоя и изпревариха Русия, които бяха преди нашите след вчерашното изпълнение на съчетанията с 5 топки!
Златен медал заслужено спечели ансамбълът на Италия, който изигра стабилно и без грешка и двете си съчетания!
И така тройката за многобоя е :
ЗЛАТО ЗА ИТАЛИЯ със сбор от 50.250 точки, СРЕБРО ЗА БЪЛГАРИЯ със сбор от 49.100 точки и БРОНЗ ЗА РУСИЯ със сбор от 46. 950 точки.
Нашите момичета показаха наистина космическа гимнастика и композиция, игра и присъствие на килима от друго измерение. И само грешката вчера ни лиши от златния медал!
Но това далеч не е важното в това състезание!
Нашите не просто взривиха залата тази вечер, те бяха наречени КРАЛИЦИ точно от испанската публика! Точно тази вряща зала показа кои са кралиците! 
Момичета, гледах и знаех, че няма да намеря думи за начина, по който играхте тази вечер!
И само ще ви кажа: ВИЕ ИГРАЕТЕ СЪС СЪРЦАТА СИ!
Затова ще постигнете всичко, за което мечтаете!
Защото "победителите са тези, които наистина се вслушват в сърцата си!"
Благодарим ви Simona Dyankova, Madlen Radukanova, Stefany Radoslavova Kiryakova, Laura Jean Pierre Traets, Erika Zafirova, Vesela Dimitrоva, Михаела Маевска!
Благодарим за работата ви Maria Gigova, Даниела Велчева, Iliana Raeva!
На всички почитатели на нашия спорт - радвайте се, че можем да гледаме точно такъв български отбор!
"ЩАСТИЕТО Е НАГРАДА ЗА СМЕЛОСТ!"
 
Ансамбълът на България е на трета позиция след изиграването на съчетанията с 5 топки на World Challenge Cup 2019 - Guadalajara (ESP)
Нашите момичета получиха оценка от 22.900 (трудност 15.900, изпълнение - 7.300) - за съжаление допусната сериозна грешка - топка извън терена.
Утре е денят на смесеното съчетание, където нашите ако изграят без грешка могат да се изкачат и най-високото стъпало на стълбичката за многобоя.
Във временното класиране води ансамбълът на Италия, които играха чисто и получиха оценка от 25.500(16.900 за трудност и 8.600 за изпълнение), втори е ансамбълът на Русия с оценка от 24.900 ( 17.600 за трудност и колкото нашите момичета за изпълнение - 7.300, след като и те допуснаха грешки).
УСПЕХ УТРЕ В СЪЧЕТАНИЕТО С ТРИ ОБРЪЧА И 2 ЧИФТА БУХАЛКИ, МОМИЧЕТА! ОБИЧАМЕ ВИ!


 

 
 

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи