logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
SASAKI_LOGO.png
logo-dundee.png

ТРЕТО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО В БАКУ! ДНЕС ИЗПЪЛНИХМЕ ПРОГРАМА МАКСИМУМ - ЧЕТИРИ ОТ ЧЕТИРИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРКИТЕ В ИНДИВИДУАЛНАТА НАДПРЕВАРА

Boriana Kalejn topka

ТРЕТО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО В БАКУ!
ДНЕС ИЗПЪЛНИХМЕ ПРОГРАМА МАКСИМУМ - ЧЕТИРИ ОТ ЧЕТИРИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРКИТЕ В ИНДИВИДУАЛНАТА НАДПРЕВАРА🇧🇬🇧🇬🇧🇬💓💓💓
(на снимки - временно класиране отборно, финалисти обръч и топка и неофициален многобой)

България е на трето място във временното класиране за отборната надпревара след изиграването на обръча и топката при жените днес на Европейското първенство в Баку.
Нашите момичета изиграха днес четири съчетания и всичките намериха място във финалите на уредите в неделя.
Изключителна игра на Боряна Калейн при дебюта й на такъв шампионат - магическа топка, оценена с 22.100, което е и втора по сила оценка на уреда за влизане във финала, а веднага след нея с трети резултат от 21.600 е другата българка Катрин Тасева! Изключителна игра с топка и на двете! Дано така играят и на финалите в неделя!
На обръч също ще имаме две финалистки - Боряна Калейн игра фантастично и с оценка от 21.650 се класира за финала отново с втори резултат, а другата ни представителка на този уред Невяна Владинова получи оценка от 20.400, защото допусна една нелепа грешка в самото начало на съчетанието, но после го изигра като истински боец и със 7-ми резултат също ще се бори за медалите на обръч на финала в неделя.
Така след вчерашното трудно начало на ансамбъл - девойки, днес България се нареди на третата позиция отборно със сбор от 105.900 точки. Във временното класиране след първите два уреда води отборът на Русия със 108.300 точки, а втори е отборът на Беларус, който събра сбор от 107.350 точки.
Изумителна игра на индивидуалните ни гимнастички при жените! 
В неофициалното класиране за многобоя води Боряна Калейн, която остави след себе си Катарина Халкина от Беларус, Никол Зелихман от Израел, Арина Аверина от Русия, Влада Николченко от Украйна! Каква конкуренция при игралите по два уеда днес и нашата Боряна е начело за неофициалния многобой !
Припомняме, че първите 20 от многобоя, който е неофициален и се взимат трите най-добри оценки, печелят квота за европейското първенство догодина в Киев, което ще е и последна квалификация за Олимпийските игри в Токио!
Утре са изпълненията с бухалки и лента в индивидуалната надпревара, където на бухалки ще играят Невяна Владинова и Катрин Тасева, а на лента Боряна Калейн и Катрин Тасева, както и ансамблите девойки ще изиграят композициите си с 5 ленти.
Пожелаваме успех на всички наши лъвчета и ги оставяме да се концентрират, да бъдат смели и спокойни и да покажа най-доброто, което могат!
А те могат много!
Вярваме във вас и много ви обичаме, момичета!
С ВАС СМЕ! УСПЕХ И КЪСМЕТ В УТРЕШНИЯ РЕШИТЕЛЕН ДЕН!

 
Ансамбълът на България е на трета позиция след изиграването на съчетанията с 5 топки на World Challenge Cup 2019 - Guadalajara (ESP)
Нашите момичета получиха оценка от 22.900 (трудност 15.900, изпълнение - 7.300) - за съжаление допусната сериозна грешка - топка извън терена.
Утре е денят на смесеното съчетание, където нашите ако изграят без грешка могат да се изкачат и най-високото стъпало на стълбичката за многобоя.
Във временното класиране води ансамбълът на Италия, които играха чисто и получиха оценка от 25.500(16.900 за трудност и 8.600 за изпълнение), втори е ансамбълът на Русия с оценка от 24.900 ( 17.600 за трудност и колкото нашите момичета за изпълнение - 7.300, след като и те допуснаха грешки).
УСПЕХ УТРЕ В СЪЧЕТАНИЕТО С ТРИ ОБРЪЧА И 2 ЧИФТА БУХАЛКИ, МОМИЧЕТА! ОБИЧАМЕ ВИ!


 

 
 

Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи