motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-dundee.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png

ШЕСТ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАН ПРИ В БЪРНО
5

ШЕСТ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАН ПРИ В БЪРНО
(обобщение на турнира)

България спечели шест медала от турнира за Гран При в чешкия град Бърно.
След като вчера Катрин се пребори за бронза в многобоя, а България се поздрави с три гимнастички в топ пет(Невяна Владинова се класира 4-та, а Боряна Калейн - пета), днес във финалите на уредите Катрин Тасева спечели още три медала (сребърни на топка и бухалки и бронзов медал на лента), а Боряна Калейн се окичи със сребърен медал на обръч и бронзов медал на топка. 
Във финала на обръч Кати остана 4-та като бе изпреварена от американката Лаура Дзенг .
Така България се поздрави с медали освен в многобоя и на всеки един от финалите на уредите.
Невяна Владинова изигра силни бухалки и остана на косъм от медала като се нареди на 4-то място, а на лента допусна неточност и остана на 6-то място. 
Изключителен отбор от три индивидуални състезателки - силни, харизматични, различни и завладяващи!
Катрин игра в първия ден с температура, Неви, оказа се е претърпяла спешно вадене на зъб, но никой нищо не каза преди състезанието, момичетата работят както трябва и резултатите са на лице.
С всяко изминало състезание подобряваме оценките, всички специалисти са категорични, че отборът ни е компактен и много силен!
Катрин изигра лентата, с която спечели бронз днес за последен път. Вече има нова композиция, която ще бъде представена за пръв път на Европейските игри, които започват на 21-ви юни в Минск.
Поздравления за силната, вдъхновена и красива игра и на трите!
Катрин игра като царица на килима, излизаше уверена и спокойна, състезател, който вярва в своите възможности и знае, че ще успее!
Боряна е истински вулкан от емоции - тя е артист в пълния смисъл на тази дума, красива, феерична и много запомняща се.
Неви претърпя травми, оказа се, че в Бърно е трябвало да се бори и със зъбобол, но даде всичко на килима.
Вихрени, трудни композиции, спиращи дъха и съвсем малко не и достигна да грабне медала на бухалки, но това би трябвало да я мотивира, защото тя сама е способна да излезе от всяко положение! И Неви го знае отлично!
Поздравления за Branimira Markova - главен мениджър на национален отбор жени (индивидуално), за Silviya Stoyneva, за Mariana Ivanova Pamukova, за съдията ни Rada Vrazheva , още веднъж ОБИЧАМЕ ВИ МНОГО Katrin TasevaBoryana Kaleyn и Невяна Владинова, гордеем се с вас и вярваме, че можете още много и ще го покажете когато и където най-вече трябва!
Iliana Raeva - "Водачеството се изразява в това пред теб да стоят хора, които те гледат и така добиват увереност, гледайки те как реагираш и ако държиш нещата под контрол и те ще го правят"! - продължавай да бъдеш водач в истинския смисъл на думата, защото мечтите се сбъдват на тези, които вярват, работят и знаят как!
Радвайте се българи и се гордейте с националния отбор по художествена гимнастика - момичетата го заслужават!


 

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи