logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
New_logo_MMS_003.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png

Работа за треньор по художествена гимнастика във ФранцияFrancia


Предложение за работа за треньор по


художествена гимнастикаКои сме ние

ATGRS (Тионвилската асоциация по художествена гимнастика) е водещият клуб по художествена гимнастика във Франция от август 2018. Членове сме на региона Grand-Est, както и на FFGym (Френската федерация по гимнастика). Предлагаме голям обхват от нива на трениране: от дейности за запълване на свободното време до първа дивизия на Франция, както за индивидуални гимнастички, така и за ансамбли. Възприемани сме като клубът учител, с който да се идентифицират и където на тренират младите потенциални елитни гимнастички, които ще се присъединят към един от седемте спортни клуба на Франция.

Нашата програма е белязана основно от федеративна състезателна структура, която засяга индивидуалното от август до януари, а ансамблите от февруари до юни. Разбира се, колкото може по-често, вземаме участие в международни състезания (по FIG или не), с цел да разнообразим опита на гимнастичките и треньорите си.

Всяка година организираме 3 федеративни състезания и 1 международно състезание, което се провежда в нашата тренировъчна зала – това е Купа на Австразия – състезание, което е много познато на нашите съседи от Люксембург, Белгия, Германия и района Гранд Ест.

Работим с уважение към нашите треньори, като те могат да получат 6 седмици отпуск на година. По принцип 1 седмица през зимата, за да се направи почивка, още 5 седмици през лятото за релаксация.

Описание на работата

Начална дата: 19 август 2019, договорът се подписва на 1 септември с тримесечен изпитателен срок.

Поле: Само художествена гимнастика, състезателно ниво за индивидуално и ансамбли, така че да се напаснат с френската организация. Треньорът ще бъде назначен само за състезания, не за дейността, свързана със запълване на свободното време.

Езици: Английският е абсолютно необходим, но говоримият френски ще е голямо предимство, заедно ще работим над това.

Ниво на обучение: Професионална диплома по спорт[1], опит при съдийство е сериозно предимство. Професионалната диплома се нарича CQP (Сертификат за професионална квалификация). Курсът е на френски и е ориентиран единствено към гимнастически умения. Тъй като е много скъп, той бива поет от ATGRS.

Тип на договора: Подновим договор с фиксиран период за 12 месеца[2], последван от безсрочен договор.

От какво имаме нужда

ATGRS търси опитен треньор, който да работи с местния екип, отговарящ за състезания по художествена гимнастика:

- да участва в ежедневните тренировъчни сесии (индивидуално и ансамбъл), както и в дейностите по представянето на гимнастичките с целта да подобрява ефикасността на тренировките и на сесиите за сцена;

- да дава опита си за състезания, хореография и да подготвя нашите гимнастички за участие в нашите състезания;

- да се напасне в отбора, като асистира на техническия отговорник в неговите решения и организация;

- да участва в местни проекти и в идентификация на млад елит.

Кои сте вие?

За да станете част от ATGRS трябва да донесете своята жизненост и щастие, комбинирани с личностните ви качества и с:

- Перфектни познания за правилника на FIG;

- Богат опит, съдържащ минимум 3 години тренировка по художествена гимнастика;

- Истинска воля и желания да се научите да говорите френски, с цел възможно най-добра комуникация в отбора;[1] Тази професионализация е задължителна във Франция. В случай, че нямате професионална диплома във вашата страна, можем да организираме обучението Ви, така че да получите квалификацията в рамките на 2 години.[2] Договорът с фиксиран период е правно условие за периода на професионализация. В момента, в който се получи дипломата, договорът ще бъде подновен без краен срок. Ако имате професионална диплома, безсрочен договор може да се подпише веднага.

- Приемане да следвате сесиите за професионализация, ако това се отнася до вас;

- Доброволно да подсилите и да станете част от съществуващия отбор, който към момента е много балансиран и ефикасен;

- Нямаме специфични коментари по отношение на управлението, тъй като Изпълнителния комитет е начело на управлението;

- Нагласа за отборна игра, проактивност, фокус върху намиране на решения;

- Способност за ефективна комуникация с всички нива на организацията, както и с външни спонсори, а също и с родители, когато е необходимо.

Разни

По време на първия месец от срока на изпитание, ATGRS ще Ви настани в хотел в близост до тренировъчната зала. В момента, в който получите първата си заплата, ще зависи от вас да си намерите студио в Тионвий. Наемът е около 400 евро на месец.

Заплатата зависи от CCNS (Национална колективна конвенция за спорт) и не е опция да бъде преговаряне. Ако имате професионална диплома, ще започнете с минимум Ниво 2 заплата. Ако нямате, ще започнете с Ниво 1 заплата и ще бъде увеличена в момента, в който получите сертификата.

Заплатата (чисто, без такси) може да варира от 850€ за млади треньори без диплома и нуждаещи се от професионализация до 1500€ за опитни треньори с технически умения и добри постигнати резултати. Заплата се повишава всяка година автоматично, според законовите норми.За да кандидатствате за офертата, моля изпратете Вашето CV наvero.heymer.atgrs@gmail.com или се обадете на +33 695 709 718 (разговорът ще се води на английски език) във възможно най-кратък срок.
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи