motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
SASAKI_LOGO.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

ВАЯ ДРАГАНОВА СЕ КЛАСИРА НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО В МНОГОБОЯ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ЗА ЖЕНИ В МОСКВА


CNROVOT

Завърши надпреварата за многобоя на международния турнир за жени, който е съпътстващ Гран При турнира в руската столица.
За България участва Вая Драганова, която се нареди на 4-тото място в крайното класиране за многобоя.
Днес Вая получи за играта си с бухалки оценка от 19.000 т, и 18.150 за изпълнението си с лента,
Вчера Вая Драганова имаше оценка от 20.350 на обръч и 19.400 на топка, Така със сбор от 76.900 Вая зае четвъртото място в крайното подреждане.
Преди нея са: Анастасия Симакова от Русия със златен медал, среброто спечели Алина Горнаско от Беларус, а трета се класира Сабина Ташкенбаева от Узбекистан.
Това е един много добър старт на състезателната година за Вая Драганова. Тя показа напредък във всички аспекти - и в работа с тяло, и с уред и и трябва просто още време да изчисти композициите като изпълнение и да играе без грешка и с настроение.
На това състезание Вая се показа като многобоец и успя да си изиграе и 4-те композиции добре и без груби грешки, а все пак това е първото голямо състезание за годината и всичко сега започва!
БРАВО, ВАЯ!
Поздравления за главния мениджър на национален отбор жени - Бранимира Маркова Branimira Markova и за личния треньор на Вая Марияна Памукова Mariana Ivanova Pamukova!Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи