freddy_logo.png
FitSpo_Logo.jpg
logo-dundee.png
kidso-bg.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
bulinn-logo.PNG
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
-logo.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
lucky-bansko-spa-relax.PNG
MallDeltaPlanet_August_fb_profile_pic_800x800_01.png
fit-panther.jpg
loreal-logo.jpg

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА АНСАМБЪЛА НА БЪЛГАРИЯ В МНОГОБОЯ НА СВЕТОВНАТА КУПА В БАКУ🏆🏆🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏅🏅🏅🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬 ( обобщение на многобоя при ансамблите) автор Юлиана КесароваScreenshot 1

 Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс. Стефани Кирякова и Ерика Зафирова спечелиха по абсолютно безапелационен начин златния медал в многобоя на Световната купа в Баку!!!

Нашите играха фантастично и  в двете композиция и получиха за  изпълнението си с 5 топки  оценка от 45.550 точки, а за съчетанието с 3 обръча и 2 чифта бухалки - 42.600, така с общ сбор от 88.150 т. съвсем заслужено се окичиха със златните медали!

И в двата финала нашите момичета влизат с най-високи оценки!

Среброто заслужено спечели ансамбълът на Италия със сбор от 84.250т,. а бронзовите медали спечелиха представителките на Беларус, които събраха сбор от 81.900 т.

Топ осем допълват 4-то място - Азербайджан със сбор от 81.850т, пети се класира ансамбълът на Украйна със сбор от 77.400, шести - Узбекистан със сбор от 76.150, седмото място зае отборът на Бразилия, които събраха сбор от 75.100 точки и осми се класира ансамбълът на Израел със сбор от 74.550т.

Момичетата на старши-треньора Весела Димитрова и помощник -треньора показаха как трябва да се играе за златен медал - мащабно, силно, артистично и вдъхновено!

БРАВО, МОМИЧЕТА! 

Поздравления за състезателките и треньорките, както и за Елица Павликенова - танцов педагог на отбора, Елица Луканова  - хореограф на отбора, Деспа Кателиева - директор на националните отбори  и разбира се за съдийката ни Филипа Филипова!

УСПЕХ И УТРЕ, МОМИЧЕТА!

ОБИЧАМЕ ВИ И ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС!

  
Златен медал във финала на бухалки, сребърен на лента и два бронзови - на обръч и топка за Боряна Калейн във финалите на Гран При Москва!+14
Пишете ни!
1000 оставащи символи