На 20 и 21 -ви юли 2013 г. в столицата на Португалия Лисабон се проведе много силен турнир по художествена гимнастика " SUMMER STARS 2013 г. "

Участваха клубове от Русия , Израел , Франция , Бразилия , Испания , Италия , Португалия , Белгия ,Естония . Чили ,Египет , България. България беше представен от гимнастички от клубовете " Диляна " - Пазраджик и " Левски Илиана" - София. Нашите момичета спечелиха общо 13 медала и бяха финалистки на всички уреди . В Португалия българските гимнастички проведоха и лагер , който продължи до 30 -ти юли , а треньорката от клуб " Левски Илиана " Ангелина МИхайлова сподели ,че целта му е подготовката на състезателките за следващия сезон.Тя разказа , че турнирът е бил с много силни гимнастички при всички възрасти и че е
много доволна от представянето на момичетата .Тя разказа още , че  през звободното време са се постарали с децата да разгледат забележителностите на красивия Лисабон и всички са впечатлени и много доволни от престоя си в Португалия. Представителката на " Левски Илиана" Лора Петкова е първа в многобоя при родените през 2002 г , спечели златен медал и на въже и два бронзови - на без уред и обръч.

Вивиан Черноокова от " Левски Илиана " е втора в многобоя при родените през 2001 г , както и спечели  сребърни медали във финалите на топка , обръч и без уред.
Камелия Стоилова от " Левски Илиана " е четвърта в многобоя при родените през 2001 г. ,спечели сребърен медал   във финала на въже и е 6-та във финала на без уред.
Тереза Лазарова от " Диляна " Пазарджик е с бронзов медал в многобоя при родените през 2001 г. , завоюва златото във финала на топка и две четвърти места -
във финалите на обръч и без уред.
Симона Георгиева от " Диляна " Пазраджик с бронзов медал  на въже и е 5-та на без уред.
Анна - Мария Георгиева от " Диляна " Пазарджик е 4-та в многобоя на родените през 2003 г и със златен медал във финала на въже.
Антонина Итова от " Левски Илиана" е първа в многобоя при родените през 1999 г, сребърен медал на бухалки и е 5-та на без уред.
Ванина Стойчева от " Левски Илиана " е четвърта в многобоя на родените през 1999 г и е 6-та на топка и 7-м а на бухалки.
Аделина Петкова от " Левски Илиана " е четвърта на в многобоя на родените през 1998 г, четвърта на бухалки и без уред и 5-та на топка.

Пишете ни!
1000 оставащи символи