1. Изберете ...
  2. ИНФОРМАЦИЯ
  3. НОВИНИ
  4. ИСТОРИЯ
  5. ГАЛЕРИЯ

ЕЛИТгр. Стара Загора 6000
ул. ”Поп Минчо Кръстев’’ 89-91, ап.9 КХГ
e-mail: elit_starazagora@abv.bg
Сайт на клуба
Спортен клуб Елит е основан на 1 март 2003г.
Президент на клуба е госпожа Кремена Ангелова.


С подкрепата на осем гимнастички и техните семейства, г-жа Ангелова поставя началото на дейността на клуба,като възможност да остане в българската гимнастика,сред всички други,добре установени и известни български клубове по художествена гимнастика. В него работят само специалисти в художествената гимнастика.През 2007г Мартина Грозева състезателка от клуб Елит,става Балканска шампионка на лента,след 9 години усилена подготовка. За подготовката и клуба изразходва 10 000 лв за една година. За първи път в историята на Балканските игри по художествена гимнастика, турнира бе проведен в Стара Загора и спонсориран от Община Стара Загора и БФХГ,по настояване на г-жа Кремена Ангелова,открила и създала като състезател шампионката.

Три години по-късно Ангелова със своя сплотен екип покорява върхове. В националния отбор за Европейско първенство ансамбъл девойки от селекция 2010г , явили се над 35 момичета от цяла България в първите 6 достойно място заема Мирела Георгиева,която е едва на 13години.Младо и перспективно момиче от добро,възпитано семейство с голям потенциал за бъдещо развитие.

С гордост личният треньор на Мартина Грозева и Мирела Георгиева - госпожа Ангелова и страхотният екип, с който работи клуба,г-ца Валерия Дочева,г-ца Невена Тодорова,г-жа Донка Явашева,г-жа Диди Николова канят всички желаещи да се докоснат до магията наречена художествена гимнастика.

Заповядайте!


Старши треньор
Кремена Ангелова

Пом.- треньор
Валерия Дочева,  Донка Евашева

Балетен педагог
Тончо Тончев
Пишете ни!
1000 оставащи символи