Samsung България е ексклузивен партньор на националния отбор на България по художествена гимнастика в олимпийската 2024 г. 
26.01.2024 г. 

На старта на олимпийската 2024 г. Samsung България обяви подкрепата си за националния отбор на България по художествена гимнастика. Ексклузивното партньорство бе анонсирано по време на премиерата на новите мобилни устройства от серията Samsung Galaxy S24 на специално събитие в София. Грациите от ансамбъла по художествена гимнастика Магдалина Миневска, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, София Иванова и Маргарита Василева, както и индивидуалните състезателки Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева, избраха най-новия флагман Galaxy S24 Ultra за свой верен спътник в олимпийската 2024-а година. Samsung България приветства българския национален отбор по художествена гимнастика в #teamGalaxy – звездните посланици на бранда. Новината идва наред с обявената от Samsung глобална подкрепа за предстоящите 33-ти Летни олимпийски и параолимпийски игри в Париж. Още от Зимните олимпийски игри в Нагано през 1998 г. Samsung подкрепя олимпийското движение.
„Развълнувани сме да обявим партньорството ни със Samsung – дългогодишен партньор на Олимпийските игри и световен лидер в областта на мобилните технологии. Особено доволни сме да съобщим, че ще си сътрудничим със Samsung точно в олимпийската година. От Българска федерация по художествена гимнастика винаги се очаква "златния" връх. Вярваме, че заедно със Samsung ще го постигнем!“, коментират от федерацията. 

„През годините Samsung България изгради общност от партньори на бранда – популярни личности с доказани постижения в различни обществени сфери, хора с ярка индивидуалност, динамично ежедневие, стремеж към високи резултати, афинитет към иновациите и потребност от непрекъсната връзка с околния свят чрез технологиите. Съвсем естествено взехме решението да подкрепим българския олимпийски отбор по художествена гимнастика в една изключително важна за този така харесван спорт година, когато Samsung на глобално ниво става партньор на Олимпиадата в Париж. Samsung Galaxy S24 Ultra идва с ултра възможности за ултра резултати – именно такива пожелаваме на състезателките ни по художествена гимнастика на предстоящите олимпийски игри“, споделя Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България. 

Професионалният спорт често е свързан с натоварен тренировъчен и състезателен график, а международните съревнования носят огромно предизвикателство и вълнение за спортистите. В този динамичен контекст, момичетата от националния отбор по художествена гимнастика могат да разчитат за всички задачи само на истински флагман като Galaxy S24 Ultra. Той предлага цяла съвкупност от нови функционалности благодарение на Galaxy AI, които правят живота по-лесен – търсенето вече е много по-бързо, удобно и интуитивно; устройството асистира с превод на разговори в реално време или с редактиране на изображения с помощта на изкуствен интелект. По-мощният му процесор осигурява по-висока производителност и безпроблемно изпълнение на всички задачи в движение. Всички най-емоционални и запомнящи се моменти, както и успехите на олимпийските състезатели ще бъдат улавяни в перфектно качество от усъвършенстваната камера с подобрени AI възможности. 

Ексклузивното партньорството с националния отбор на България по художествена гимнастика е в унисон с обявената глобална подкрепа на Samsung за Олимпийските и параолимпийските игри в Париж под мотото „Open always wins”. Посланието отразява визията на Samsung, че всяко ново изживяване се превръща в носещо смисъл постижение, което отваря нови перспективи и неограничени възможности. Най-новите технологии и иновации от  Samsung ще подпомогнат реализацията на Летните олимпийски игри със заявката това да са най-откритите и приобщаващи игри досега.


.viber изображение 2024 01 26 10 00 06 181
Logo 19GAGF2024 fbgr
SportenKalendarLogo
231x162 Samsung Gymnastics 2024 transparent
Пишете ни!
1000 оставащи символи