Screenshot 11  
ЗЛАТЕН МЕДАЛ В МНОГОБОЯ ЗА ЕЛВИРА КРАСНОБАЕВА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР "ТАРТ КЪП" В ЧЕХИЯ.

БРОНЗОВ МЕДАЛ ЗА НИКОЛ ТОДОРОВА! ЧЕТИРИ ОТ ЧЕТИРИ ВЪЗМОЖНИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ

(обобщение на многобоя при девойките)🏆🥇🥉🇧🇬Завърши многобоя при девойките на Международния турнир "Тарт Къп" 2023, който се провежда в Бърно (Чехия). България е представена от националните състезателки Елвира Краснобаева и Никол Тодорова.

Елвира Краснобаева показа стабилна игра и натрупа актив от 119.300 (31.450 на обръч, 30.900 на топка, 29.800 на бухалки и 27.150 на лента) и заслужено се поздрави със златното отличие в многобоя.

Другата ни представителка Никол Тодорова допусна грешки в съчетанието с бухалки и с общ резултат от 114.650 (31.950 на обръч, 28.400 на топка, 26.750 на бухалки и на 27.550 лента) се окичи с бронзовия медал.

Среброто е за представителката на Израел - Лиан Рона с актив от 118.150.

Четири от четири възможни финала за България на отделните уреди. Припомняме, че по регламент се класира по една представителка от държава. Така в неделя на финалите ще видим - Елвира Краснобаева на топка и бухалки, а Никол Тодорова на обръч и лента.

Съдия за България на това състезание е Рада Вражева.

Screenshot 11Поздравления за целия екип, който стои зад българските грации в лицето на старши-треньора на отбора Райна Тошева и нейния помощник Ася Иванова, личния треньор на Елвира Краснобаева - Светлана Юриевна, балетния педагог Георги Аспарухов, хореографа на тима Светлин Димитров, кинезитерапевт Ивайло Андонов, психолог проф. Татяна Янчева, д-р Мариян Добрев, директора на националните отбори Деспа Кателиева и не на последно място президента на БФХГ Илиана Раева.Утре предстои и многобоя при жените, където ще видим Лъчезара Пекова. Очаквайте подробности!
  

  
Пишете ни!
1000 оставащи символи