DSC9912

   ДВА ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА СТИЛИЯНА НИКОЛОВА, ПО ЕДИН ЗА БОРЯНА КАЛЕЙН И ЕВА БРЕЗАЛИЕВА ВЪВ ФИНАЛА НА ЛЕНТА НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО, КАТЕГОРИЯ "ЕЛИТ"

С изпълненията във финалите на уредите при жените завърши Държавното първенство, категория "Елит".
Националките, които ще представят България на Европейското първенство в Баку, което ще се проведе от 17-ти до 21 -ви май, днес си разпределиха златните отличия на отделните уреди.
Шампионката в многобоя Стилияна Николова от клуб "Илиана" игра феноменални топка и бухалки и спечели златните медали във финалите на тези два уреда. Възпитаничката на треньора Валентина Иванова получи за изпълнението си с топка оценка от 36.450 т и не остави съмнения кой ще спечели златото на уреда.
Стилияна изигра много силно и своите рок-бухалки и бе оценена с 35.650т.
Стили добави към златните медали още и два бронзови медала - на обръч и лента, където получи съответно 35.475 след много силна игра, но точно на обръча и топката се видя колко е силна конкуренцията между Стилияна, Боряна и Ева и с какви оценки се качват на почетната стълбичка.
На лента Стилияна допусна грешка и получи оценка от 30.650т, което бе достатъчно за бронзовия медал.

Боряна Калейн изигра феноменален обръч и с оценка от 35.900 заслужено се поздрави със златния медал на уреда.
Възпитаничката на треньора Марияна Памукова добави още и сребърен медал във финала на топка с оценка от 35.900 и много силна игра и бронзов медал във финала на бухалки, след като допусна неточности и получи оценка от 32.100 т.

Ева Брезалиева от клуб "Левски Плюс" изигра много силна лента, уредът, с който ще ни представя на Европейското първенство и получи за своето изпълнение оценка от 31.800 заслужено се нареди на първото място.
Ева спечели още и сребърни медали на обръч и бухалки, съответно с оценки 35.850 на обръч и 34.100 на бухалки. Възпитаничката на Бранимира Маркова завоюва и бронз на топка с оценка от 34.150т.

Татяна Воложанина изигра една много силна, лирична лента, без грешки съвсем заслужено спечели сребърния медал във финала на уреда с оценка от 31.650т. Възпитаничката на треньора Силвия Стойнева показа, че е боец за сетен път и заслужава само адмирации.

И така Стилияна, Боряна и Ева заминават за Баку изключително подготвени, надяваме се да покажат какво могат, да изиграят композициите си без грешка, а направят ли го, няма как да не се поздравим с медали, а защо не и титла както в индивидуалното, така и в отборната надпревара и на уредите!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ СЪСТЕЗАТЕЛКИ И ТРЕНЬОРКИ!
И НА ДОБЪР ЧАС НА УЧАСТНИЧКИТЕ НИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО!
Logo 19GAGF2024 fbgr
SportenKalendarLogo
231x162 Samsung Gymnastics 2024 transparent
Пишете ни!
1000 оставащи символи