viber изображение 2024 02 01 11 00 03 413

Visa и Fibank представят ексклузивни карти с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024

Остават само 176 дни до старта на 33-те Летни олимпийски игри в Париж. По този повод Visa и Първа инвестиционна банка (Fibank) обединяват усилията си за втори пореден път в България, за да пуснат на пазара ексклузивни дебитни и кредитни карти с дизайн, посветен на предстоящите Игри.

На изискано събитие вчера бяха представени новите стилни дизайни на картите, олицетворяващи най-емблематичните символи на Париж и Франция. Българска федерация по художествена гимнастика, в лицето на вицепрезидента Невяна Владинова и офис мениджъра Гергана Йорданова, бе сред специалните гости.

Единствената представителка на България в индивидуалната надпревара в художествената гимнастика на Летните олимпийски игри в Рио де Жанейро през 2016 - Невяна Владинова, бе поканена да сподели своя опит и история от най-големия спортен форум.

"Олимпиадата е много специален спортен форум, който не може да бъде преразказан с думи. Всеки един професионален спортист заслужава да стигне до нея, за да изпита това усещане. Българската художествена гимнастика е спорт, към който има големи очаквания и приемаме изключително отговорно тази олимпийска година. Въпреки че, това е сериозно състезание трябва да се насладиш на момента и да изпиташ емоцията, защото се случва вероятно веднъж в кариерата, а може и да не случи. Желая успех на всички български спортисти, които ще ни представят в Париж!", завърши Владинова.

Това не е първият път, в който банката работи по подобен дизайн за събитие. Преди 4 години отново бяха създадени специални карти с типични елементи, характерни за японската култура около Летните олимпийски игри в Токио.
swc2024 sl1
Logo 19GAGF2024 fbgr
SportenKalendarLogo
231x162 Samsung Gymnastics 2024 transparent
Пишете ни!
1000 оставащи символи