ТРИ ФИНАЛА НА УРЕДИТЕ И ШЕСТО МЯСТО В МНОГОБОЯ ЗА БОРЯНА КАЛЕЙН НА СВЕТОВНАТА КУПА В МИНСК
Screenshot 177


ТРИ ФИНАЛА НА УРЕДИТЕ И ШЕСТО МЯСТО В МНОГОБОЯ ЗА БОРЯНА КАЛЕЙН НА СВЕТОВНАТА КУПА В МИНСК🇧🇬❤️🌹
(обобщение на надпреварата в индивидуалния многобой)
автор Юлиана Кесарова

Боряна Калейн се класира на шесто място в многобоя със сбор от 83.000 точки на провеждащата се в столицата на Беларус Минск Световна купа.
Днес Боряна излезе като истинска стихия и показа на всички за какъв потенциал и възможности има!
За изпълнението си с бухалки, което беше наистина феноменално, Боряна получи оценка от 23.150 т. и я класира за финала утре с трета по сила оценка.
На лента нашето момиче също игра много силно и вдъхновено и бе оценена с 19.850, която я праща на финала със седма по сила оценка.
Вчера Боряна изигра много добра топка и с оценка от 21.250 т. и намери място във финала с шеста по сила оценка на уреда.
На обръч Боряна допусна грешки и не можа да се класира за финалите на уреда утре.
Втората българка Невяна Владинова завърши на 13-то място в многобоя със сбор от 78.500 т(19.400 на обръч, 20.950 на топка, 19.050 на бухалки след изпускане на уред и 19.100 на лента).
Като цяло Неви излезе и игра спокойна, показа много хубава и силна топка, показа увереност и рутина, но допусна и грешки.
Шампион в многобоя стана Дина Аверина от Русия със сбор от 93.450т. сребърния медал спечели нейната страна - близначка Арина, която събра сбор от 91.950 т.. а бронзовия медал отиде при Линой Ашрам от Израел със сбор от 86.650.
Преди Боряна Калейн са още - на 4-то място Александра Арджиуджикулезе от Италия със сбор от 84.750 т, а пета е втората представителка на Израел Никол Зеликман със сбор от 84.600.
След Боряна в топ осем са още Катарина Галкина от Беларус със сбор от 82.500 и осма втората представителка на Беларус Анастасия Салос , която събора сбор от 82.150.
Съдийството няма да коментирам - само ще кажа моето мнение, че отворените трудности са прекрасно нещо, но е хубаво все пак изпълнението да има някакво значение и при еднакви грешки да има адекватно и справедливо отразяване! Смисълът на всяко състезание е ДА ПОБЕДИ НАЙ - ДОБРИЯТ!
Конкуренцията е ужасяващо силна и съдийките са там за да гледат и отсъждат справеливо! И без това всяко трепване на някои състезателки може да ги лиши от мечтаната Олимпиада! Тези дами най-добре знаят това, още повече, че голяма част са били състезателки и знаят за какво става въпрос!
Успех на ансамбъла днес по-късно в смесеното съчетание и утре на финалите! 
 

Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи