СРЕБРО ЗА АНСАМБЪЛА И БРОНЗ ЗА КАТРИН ТАСЕВА В МНОГОБОЯ НА СВЕТОВНАТА КУПА В КАЗАН. БОРЯНА КАЛЕЙН - ЧЕТВЪРТА В МНОГОБОЯ ДЕВЕТ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ УТРЕ!!!

Screenshot 2
СРЕБРО ЗА АНСАМБЪЛА И БРОНЗ ЗА КАТРИН ТАСЕВА В МНОГОБОЯ НА СВЕТОВНАТА КУПА В КАЗАН. БОРЯНА КАЛЕЙН - ЧЕТВЪРТА В МНОГОБОЯ
ДЕВЕТ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ УТРЕ!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
(обобщение на многобоя, автор Юлиана Кесарова)

С два медала от многобоя - сребърен при ансамблите и бронз за Катрин Тасева на Световната купа в Казан (Русия).
Повече от отлично представяне за българския национален отбор в последната купа преди започващото на 16-ти септември Световно първенство в Баку (Азербайджан).
Катрин Тасева се пребори за бронзовия медал в многобоя днес като вчера се движеще пета във временното класиране. Боряна Калейн допусна грешки днес, след като вчера тя завърши трета във временното класиране, днес се нареди на 4-то място, веднага след Катрин Тасева.
Златен медал за Дина Аверина(Русия), среброто спечели нейната сестра - близначка Арина.
Страхотна игра на ансамбъла вчера и днес, което им донесе среброто в многобоя, веднага след ансамбъла на домакините от Русия.
Можем само да се гордеем с тези момичета, да ги поздравим и да им пожелаем успех както утре във финалите, така и на предстоящия Шампионат на планетата, който ще е особено важен за нашите индивидуални гимнастички, които ще се борят за спечелването на две квоти за Олимпиадата в Токио през 2020-та година.
Утре Катрин Тасева ще участва на всичките 4 финала, Боряна Калейн ще се бори за медали на обръч, топка и бухалки, а ансамбъла - и на двата финала с големи шансове да спечели златен медал.
Поздравления за ансамбъла ни в състав Simona DyankovaМадлен РадукановаLaura Jean Pierre TraetsStefany Radoslavova KiryakovaErika Zafirova, за старши - треньора Vesela Dimitrоva и нейният помощник Михаела Маевска, Огромно браво на Katrin Taseva и Boryana Kaleyn, за Branimira Markova - главен мениджър на национален отбор - жени индивидуално, за личния треньор на Боряна - Mariana Ivanova Pamukova, за дясната ръка на Бранимира Маркова - Silviya Stoyneva-Ruseva. Специални поздрави за двете ни съдийки на турнира - Filipa Filipova при индивидуалното и Даниела Велчева при ансамблите! Поздравления за президента на БФХГ г-жа Iliana Raeva - всички до един в залата знаят защо, за Despa Katelieva - директор на националните отбори и на всички хореографи, танцови педагози, медицински щаб, без които тези успехи няма как да се случат. 
Конкуренцията в нашия спорт е убийствена, няма начин да се поправи и най-дребното трепване във всяко състезание. Но нашите момичета показват, че са не просто гимнастички от световна класа, а истински състезатели и бойци с желязна психика!
Браво на всички!
УСПЕХ ВЪВ ФИНАЛИТЕ В УТРЕШНИЯ ДЕН! С ВАС СМЕ И МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ!

 
 


 

Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи